divendres, 8 de gener del 2010

Tornem a doblar sessions

Avui volia sortir amb la Btt per anar ha tastar la neu pero al final canvi de plans , trucada i convocatoria runnig pels mestres Colibri i Pau , aixi que fem primer unes series amb pujada al rodillo amb un temps de 30 min dels quals 15 han estat forts , per despres marxar ha fer el run pel monte, amb una estampa mes que bonica tot hi que he proposat anar a xafar neu amb les bambes no ha colat.
Bona volta amb un total de 14 km amb un temps de 1:26 amb 5 progressius i una pujada d'escales llarga per pujar de la carretera de Riba-roja hasta el parque de les casetes, per despres soltar cames hasta casa.
Hanem posant km i començant a introduir la bike als entrenos que ja era hora , encara que voldria haver fet mes km aquestos dies de vacances amb la Btt no ha pogut ser pero crec que començar compaginant el rodillo i el run sera una bona arrancada per anar afiançant sensacions i començar a ensenyara les transicions a les cames,cosa que hasta la fecha mai havia fet(tret de les compes amb transicio),mai ho havia entrenat.
Dema toca sortida amb Pau per anar a xafar neu hi aquesta si que sera la bona companys , dema les afotos,(a vore si es veritat que n'hi ha tanta de neu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada