divendres, 23 de juliol del 2010

III Tri Festa 2010



Be encara que sigi amb una mica de retard aqui deixo la cronica de la nostra Festa :

Aquets any la cosa pintava com els altres anys ( pel que fa a mi) anar fent i disfrutant tot el possible , que puc dir , que la "cursa" va anar be , pel riu vaig notar algun que altre "peix" que intentava mossegam el peu ,Jejeje . Amb la bike vaig anar prou be i el petit falso llano de la Nuncle el vaig pujar cada vegada sense posar peu a terra ( tot un record ) i amb el tema Run doncs vam correr que ja es prou .

Pero el millor la gresca que vam montar , unes bones rialles tots plegats , tot el demes es circumstancial , aquest dia esta dedicat a aixo , fora de compes amb la tranquilitat de no mirar el crono en cap moment , amb temps per parar alla on fes falta . L'unic que importa es passar-ho be amb bona companyia .

El millor de tot la "Pasta Party" o mes ven dit la "Sardina Party" , al chef Joan ens va deleitar amb unes exquisites sardines a la brasa , que amb el "Bejunje aquell" estaven de muerte.

Nomes agrair al mestre Joan per tot el que fa , perque tots nosaltres pogem gaudir d'una bona vetllada , i a totes les persones que d'alguna manera contribueixen a que la nostra trifesta sigui tot un EXIT.
Aki les fotos d'abans i despres de la TRIbu mes "dicharachera" de les nostres contrades .

4 comentaris:

  1. gràcies a tu per participar i sobretot pel detall de ls plaques d cada any !

    ResponElimina
  2. Home! Joan les gracies me les pots donar pero son totes per tu , per la teva tossuderia en promocionar aquest esport minoritari dins la societat d'avui en dia.
    Desde fa 3 anys que la gent del poble comenta que uns sonats no se que fan pel riu!! i que despres van amb Bike!!! i encara tenen moral despres d'aixo de corre una mica!!!
    Qui son aquestos ? SOM ELS TRIFESTEROS!!!!
    Ja t'ho vaig dir , algun dia aixo es recordara amb tota la nostalgia del mon.

    ResponElimina
  3. Gracies per la teva contribució i entusiasme (les plaques son precioses)
    Sisco i Jordi Pitoi's

    ResponElimina
  4. Sisco perdona el retard , pero no cal que m'agraeixis res ho faig de bon gust , pero enguany "s'han pasao un mazo" aixo no ho donen ni a les millors curses.

    ResponElimina