divendres, 1 d’octubre del 2010

Setmana 39

Dll 27 septembre: Avui despres que ahir dmg hem vaig fer malt a l'esquena un altre cop  descanso

Dm 28 septembre: toca run amb el mister Antonio aixi que a donar voltes pel barranc de la peixera per acavar trotant 45 min , despres unes abdominals i 4 progressius .

Dx 29 septembre: avui s'ha allargat la jornada laboral i he acavat fent festa

Dj 30 septembre: tornem a anar a Ascò per fer un bon entreno 15 min de calentament i despres 6 voltes pel barranc 3 rapides i 3 recuperant despres uns ejercicis de força per les grades del camp i per acavar 4 progressius .

Dv 1 Octubre : Avui tinc bastantes molesties a la zona lumbar pero intento sortir a trotar i faig 30 min suaus pero la lumbar no deixa de molestar , ja veurem com acava la cosa .

Dss 2 Octubre : descanso intentant recuperar l'esquena .

Dmg 3 Octubre: Avui hem anat a Castellvell a corre la cursa de muntanya de 12,5 km amb 450 D+ la cosa a anat millor de la esperat en quant a sensacions pero el temps no ha sortit tal i com volia , al final 1:25 min amb 152 ppm mitjes i 165 ppm maximes , anant de menos a mes i acavant a 4:10 min/km amb terreny faborable. A l'arribada me trobo amb l'Arbert de Mora i uns companys de Benissanet , vull felicitar-los a ells tambe per la cursa , aixi m'agrada companys!!
Es una cursa bonica per iniciar-se amb aixo de la muntanya ,  no es molt dura i te pocs trams tecnics .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada