dilluns, 14 de març del 2011

UTLF

Be despres de tot el temps que porto entrenant i encara que estem a 5 dies del tret de sortida encara no tinc del tot assegurada la participacio , ja que l'arrivada   de "POL" pot fer trontollar els plans inicials , ja veurem com van els aconteixements pero ho tinc magre per anar-hi .
Ja anire actualitzant el tema . De moment tot esta apunt (Material , intendencia i demes temes ) i fins a ultim moment no acavarem de descidir com acava l'historia.

De totes maneres ja tenim algun recanvi a la "chistera" per si de cas.Cada cosa al seu temps .

Be companys si no hi res d'ultima hora dema estarem a la linia de sortida del UTLF ja veurem com va tot espero que pogem acavar el dmg al migdia , haurem d'anar amb el mobil conectat per si tenim que marxar corrents .

1 comentari:

  1. Màquina! Ahir no ens vam trobar. Vaig veure la trucada més tard i ja vaig deduïr que haviem passat per llocs diferents. Quan vam arribar a la csa de Fusta (direcció Riba-roja) i fer mitja volta vam poder comprovar que hi havia un munt de fang. Vam remontar camí de l'interior i evitar el canyar. Un cop arribem al Mas de les Cigonyes, no et vam veure i vam pendar que havies fet la volta per dalt de l'asfalt. Esgarrifat la volta que vas fotre! Una llàstima Xavvv, però estem en contacte per la propera. Records.

    ResponElimina