diumenge, 26 de juny del 2011

La Volya a Catalunya passa per Flix

Avui el company Puça i el seu germa Xavi  han començat el que ha  estat l'ultima etapa d'un repte que han portat a terme desde el meu poble Flix  .
LA VOLTA A CATALUNYA CORRENT  amb 15 etapes .Una mitja de dos maratons diaries es el que Puça havia de cobrir.Al final i a falta de tres etapes una lessio ha impedit que l'Albert acaves de fer-ho pero el seu germa Xavi li va fer el relleu per aconseguir acavar aquest repte.Tota una lliço de valors que a la societat actual costa de trovar .
Be anem al gra , a les 5:50 arribo al camp de futbol de Flix , lloc de sortida de l'ultima etapa , alli ja estaven esperant l'Elena , Perales , Paco i Joan Carles tots ells uequeros i companys de les curses de muntanya , al cap d'una estona arriben els protagonistes i poc despres un altre company aquest del penedes , el Felix . A les 6:05 arranquem i fem una petita variacio i per baixar a Asco anem per la bassa de les coltxes per traçar mes recte , cruzar Asco per la plaça de l'ajuntament i sortir a la curva de les basures , lloc on agafarem el GR-99 i ja no el deixarem , aki la Tere ens avitualla i marxem cap a Mora d'ebre a ritme troton per arribar a Mora a les 9:15 alli ells paren a esmorzar i jo finalitzo la meva feina , sense descans agafem la CR1 i cap a Flix i falta gent.
No he trovat el ritme en cap monetnt al no portar els clips s'adormien els peus i havia de para de pedalar i estirar les cames per recuperar la sensibilitat dels peus aixi que m'ha costat 1 hora pujar hasta casa per la feina ja estava feta .
Nomes hem keda FELICITAR  als dos crakcs per la gesta i a la Tere per la feina feta .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada