dilluns, 5 de març del 2012

Setmana 9

Dmg 4 de Març : despres de tota la setmana sense poder rodar amb tranquilitat avui es el dia , sortim de bon mati per fer una volta no massa estudiada , anant segons les ganes , i no ha sortit tant malament 28 km amb 3:40h . La ruta una mica complicada pero a grans trets marxo per la boca de Bovera , pujo la senda de Tartanya , enllaço amb la de Sam per despres tornar a pujar a buscar la carretera de Vinabre a la Palma , baixo per un torromper (senda de jabalins) molt definit per fer cap davant mateix de la torre de la nuclear, per acavar la volteta anem per Ascò a passar per Valletes per veure el super marge (Colobri posa el nivell que crec que esta una mica tort) .

Dss 3 de Març :El tema agricola ens ocupa tot el dia i tambe ens notem carregats dels ferros d'ahir.

Dv 2 de Març : Avui començo una nova rutina i tots els Dv aprofitant que tinc descans del planing anirem al gym a fer una mica de ferro. aixi que 1:30 de ferro per alli.

Dj 1 de Març: Fem un petit canvi i com que al migdia fa molt bo sortim abans de dinar a fer un run curt pero intens aixi fem 35 min pero fent dos pujadetes de les de la Fata amb les seves corresponents baixades .

Dx 29 de Febrer : Descideixo tornar a parar per mirar de fer marxar aquest costipat d'una vegada .

Dm 28 de Febrer : avui sortim a provar de rodar una mica 40 min de rodatge suau pel poble.Hem noto molt tapat del sistema respiratori.

Dll 27 de Febrer: despres de la calçotada es marquem un altre zero, el costipat encara ronda.

2 comentaris:

  1. amic Xavi. Molta sort i força pel cap de setmana. Segur que anirà bé. Salut, company,.
    joaquim

    ResponElimina
    Respostes
    1. Deu t'escolto company , aquest any patirem de valent . La falta de km segur que passara factura. Esperem que arrivem al final sencers.
      Sort a tu tambe que la Maratò esta aki mateix.
      Ens veiem

      Elimina