dimecres, 7 d’abril del 2010

Segim sumant

Desde el meu raco vull donar molt d'anims a Puça que esta a la MDS, una de les curses mes dures del mont , ANIMS COMANY .

Dmg 11 d'Abril:Avui he sortit junt amb els companys del CCFlix amb la CR1 , hem fet 75 km uns cuats amb companyia de tota la gent que feia les rutes riberenques , per despres acavar voltant per la Bisbal , la Palma i cap a Flix , no tinc mes dades perque no portava el Garmin .

Dss 10 d'Abril: Be despres dels dos zeros que haig fet el dss realitzo una bona jornada , la cosa comença prontet cap a les 6 del mati començem a caminar per anar amb romeria desde la Fata hasta Sant Francisco uns 13 km amb dos pujadetes guapetes que amb 2:15 hores ja esta fet , arrivem alli mos fotem una clotxa per esmorzar de campeonato i despres d'aixo enjego correm desde alli hasta la Fata per fer 12 km amb 1:13 per fer tota la pujada .

Dv 9 d'Abril: Un altre descans no programat aixi no anirem enlloc pero es lo que hi ha.

Dj 8 d'Abril: Descans no programat ,

Dx 7 d'Abril : un trote suau pel treme , sortint per l'hidroelectrica , passant per valletes i tornant per la bassa , al final uns 9 km amb 1 horeta i una mica enfangats .

Dm 6 d'Abril : Rodillo davant la tele mirant el Barça , i com que estava distret he fet 1 horeta , amb dos parts mitja hora dedicada a rodar amb cadencia i l'altra mitja hora pujant un punt la força del rodillo o baixant 3 corones , al final una bona suadeta.

Dll 5 d'Abril : dia dedicat a l'ermita i a la Family.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada