divendres, 16 d’abril del 2010

Setmana del 12-18 d'Abril

Dmg dia 18 d'Abril : Avui per desconectar una mica agafo i vaig a provar una cosa nova , aixi que neopreno i cap a la mar a esquiar , Bueno aixo d'esquiar es un dir perque crec que la mediterranea a baixat 0,5 m el nivell global de l'aigua que he arrivat a tragar , pero m'ho e passat de muerte , xalant com feia dies que no ho feia , d'esquiar no n'he sortit pero de galletes totes les que vulgeu i mes . Ah! per cert! despres a casa , resulta que haure fet una mala posse o algo aixi i s'ha reproduit la lumbalgia que vaig tenir pel Novembre , ja vorem com evoluciona i si no haure d'anar a veure a Alex que me punxo l'esquena(Aixo es el que passa per fer el que no has de fer).

Dss dia 17 d'Abril : No tinc temps material per a fer res de res al mati el curro i per la tarda unes compres , aixo no pinta be.

Dv dia 16 d'Abril : Un altre zero a la butxaca , aquesta setmana tambe anira malamanet.

Dj dia 15 d'Abril : Avui una despres d'una trucadeta fem un run "on the rain" començant plovent , per acavar sense la presencia de l'aigua , per fer uns 12 km amb 1:15 amb companyia de Lluis .Un company de la Fata , fem un entreno de run i de speak

Dx dia 14 d'Abril : L'intencio era anar a Asco a entrenar pero s'ha complicat la cosa i he descidit canviar el run pel rodillo a casa , aixi que 45 min de rodillo suaus sense mes salsa.

Dm dia 13 d'Abril : Avui me copio de Colibri i surto a corre a ritme alt , vaig desdel poligon fins a la segona passera a ritme de 10 km mes o menys ja que s'ha acabat la pila del Garmin i no ting dades exactes .

Dll dia 12 d'Abril : Descans obligat , aquesta setmana no comença massa be .

3 comentaris: