diumenge, 22 d’agost del 2010

Tirada llarga

Aviu tal i com tocava he fet un run llarg , amb 1:15 min a ritme amb tres parts .He sortit per la barca per donar la volta al meandre i despres encarar pel cami de sebes hasta la segona passera i tornar al poble. Primer desde la barca hasta l'entrada del cami de sebes he començat a 6 min/km per anar baixant hasta el 5:30 min/km per despres començar 15 min a 5 min/km i despres hen tornat desde la segona passera hasta el poble a 5:30 min/km recuperant , despres uns estiraments i 4x60 m progressius .
Despres d'aixo una bona dutxa i a sopar que tenia gana companys . De totes maneres avui les cames estaven una mica cansades tot i que de cardio anava prou be he notat que no havia recuperat prou be de l'entreno del Dv passat(amb moltes escales i costes) , potser es una mica pronte encara per posar tanta força als entrenos pero voldria mirar d'aguantar perque crec que m'anira molt be treballar una mica la força .
Dema descansarem per tornar a sortir el Dm , suposo que despres de sopar , si algu vol sortir que ho digui als comentaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada