dilluns, 31 de gener del 2011

II cursa del Pastisset

Be aquesta cursa la tenia una mica entre "cella i cella" ja que de l'any passat vaig tenir que plegar aixi que aquest any l'havia d'acavar com fos.

Arribem a Benifallet puntuals com casi sempre , anem a recollir dorsal i despres a fer una manzanilla (per prescipcio medica no puc veure cafe) es lo que hi ha . Avui inscripcio de gala amb 450 inscrits entre cursa i marxa .Moltes cares conegudes , saludo als companys Joaquim i Gines de Benissanet i tambe a Tomas de Mora (ell fara la marxa) mos posem lo mono de treball i cap al corrallito , comentem la jugada amb els company extremeros.

A les 9:30 donen el tret de sortida i jo buscant a les supporters pel nombros public acavo sortint l'ultim de tots amb molta calma que ja se com es aixo i no vull fer arrancada de cavall parada de ruc , tot es posa al puesto abans de sortir del poble que hi ha unes rampetes bones , preludi del que vindria . Hem situo al costat de Gines i anem fen petar la xerrada , ell te por d'apretar i jo no vull apretar mes , prefereixo guardar forçes per si de cas , aixi començem un barranc amb molta pedra que ja el recordava de l'any anterior , i es nota els que som ermitanyos i els que no , la cosa va bastant lenta pero com que Gines va amb por i no apreta doncs jo tampoc , anem xerrant i dient barbaritats i la gents s'enriu bastant (nosaltres tambe eeeeeeeh!) primer avituallament , "que fem?parem o no?----i tant que si home!----que tens molta pressa tu ? ---- No , no "aixo es una mostra de la tertulia que portem , ara toca pujar una mica aixi que anumt , pujem dos sendes fins al 2 avituallament al mas de Monclus , Tornem a parar claro que si . la pujada bona del dia ja s'apropa ens queda un petit descens per despres encarar primer la pujada al balneari de Cardo i desde alli a la Creu de Santos , s'ens afegeix un nou company el Joan Fores de Campredo i tots tres anem fen petar la xerrada , passem el balneari amb la parada obligatoria per menjar i veure i cap amunt , la pujada la fem a ritme i sense para fins a dalt a la Creu , la toquem per venerar la muntanya i cap avall , aqui Gines es despenja una mica , baixa amb mes ceny que la resta i jo com no podia ser d'altra manera el vaig esperant i animant , ara el mes dur ja ha passat ( pero l'experiencia hem diu que segur n'hi ha alguna de guardada ) i aixi es , despres d'un descens molt guapo arriba una pujadeta , per una pista , pero que ha fet malt a algun que altre , despres tot avall passant una altra vegada pel mas de Monclus i directes cap al poble a ,l'ultima senda abans de poble i adelantant gent de la marxa col.loco el peu malament i cracks entortillada al canto , aquesta suau i uns metres mes ella catacracks una altra aquesta siiiiiii mes forta , per un moment crec que me fet malt de veritat , pero no paro per por que aixi sigui (avui verifico que no es res) afluixem el ritme i ens agafa la Marga de la UEC que (hem anat una estona junts) .Ja entrem al poble miro el crono i veig que no podrem baixar de les 4 h els ho comento i la Marga diu "Trobes? que no podem apretar?" pues si!!!!! ho probem pero al final no ho aconseguim per poc  4:01:21 entrada trionfal amb la peque , gaudint dels metres finals agafats de la ma.

Nomes hem keda felicitar a tota l'organitzacio , tot perfecte sense cap pero , agrair a tots els voluntaris que ho fan posible i al Restaurant Pepo pel dirar que mos vam fotre despues jejejeje.

1 comentari:

  1. enhorabona xavi per la gran cursa que has fet al pastisset, ara a seguir entrenant . Haver si tinc algun dia per anar a fer un run llarg els dos. Salut i km's

    ResponElimina