dimarts, 4 de gener del 2011

Setmana 1

Dll 3 de Gener : Avui descanso 

Dm 4 de Gener : Sessio de Gym per treballar la part superior del cos .

Dx 5 de Gener : Be avui passen els reis i que millor que sortir a rodar , avui amb la companyia de Ferran , per fer 58 min , despres 10 canvis de ritme de 100 m recuperant 100 m i acavar amb 15 min de trote mooolt suau i despres a buscar els reis .

Dj 6 de Gener : Avui despres de l'entreno d'ahir tocava una tiradeta mes llarga aixi que surto a les 12 h de casa , per fer una ruta per Vingalis , pujant per una senda i sortint al cami de la palma per despres baixar cap a la barca i tornar al poble pel caminet del meandre  , total 1:35 min amb 3 parts 40 min suaus , 30 min ràpids i 25 min suaus per acavar.

Dv 7 de Gener : Ja que els reis no m'han portat la bossa camelback que havia demanat avui anem de compres per poder comprar una mica de material que hem feia falta,a vore si aquest cap de setmana ja podem fer-lo anar per començar a provar tot el material previst . Aixi que descans de running

Dss 8 de Gener : Avui amb el cuquet de provar la nova bossa surto a trotar amb Camil , total 1:05 min de trote suau amb la bossa carregada hasta les dents , nomes tinc unes petites molesties a la clavicula trencada perque no la tinc al puesto i hem presione el tirant . Unes explicacions a la jefa i m'ha fet un sorguit amb unes espumetes per provar si va millor . Dema al mati tornarem a provar-ho tot pujant a la punta de l'home.

Dmg 9 de Gener : Lo dicho , avui sortim Camil i jo desde correus puntuals a les 9 del mati , xino xano anem fen km , haviem parlat que lo bo seria agafar el grup del CEF abans de la senda de dalt de la torre elecrica i com si ho agessim calcat , abans de la torre agafem el grup de caminadors , ens unim a ells per pujar hasta la torre , ells s'agrupen abans d'empendre l'alra senda , moment per saludar a tothom i passar davant . Pujem amb 1:40 min hasta la Punta de l'home , un petit descans menjem una mica i cap avall , al final 2:40 de troting (avui amb la moquila nova ja tunejada per unes petites molesties ).Una sortida que ja portem 2 anys fent el dia de la caminada i mentre el cos aguanti seguirem fent .
Trepa per l'any que be podriem fer dos grups , 1 caminant i l'altre trotant , que et sembla?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada