divendres, 7 d’octubre del 2011

setmana 40

Aquesta setmana tocava afluixar una mica pero m'ho he pres tant al peu de la lletra que no he sortit cap dia fins avui dv. El cos que es savi hem demanava descans i es el que ha fet per no arrivar matxacat al UTSM , no se si el descans d'estos dies sera bo pero per una cosa o per altra aquesta setmana e fet 4 zeros seguits .

D'altra banda i molt al meu pesar aquest any no podre anar a correr la cursa de Tivissa , que molts de vosaltres sabreu que te un valor especial per a mi ja que alli va començar tot ja fa 5 anys , espero que tot els vagui molt be .ANIMS EXTREMEROS , a veure si puc anar a pegar un cop d'ull el dmg per alli .

Dv 7 d'octubre : 1:30 de runnig amb 3 series a V2 de pujada de 10' , recuperant la baixada i la resta a V0

Dss 8 d'octubre : surto a les 22:00 per fer un run llarg i nocturn , al final faig la volta al meandre per la carretera per sortir al pla d'ini tirar cap Ascó a pujar pel pont i tornar per la bassa cap al poble , al final 3 h de runnig amb bones sensacions (o no tant dolentes com dies atras) per cert Colibri has trovat la firma per Valletes???

Dmg 9 d'octubre avui toca sortir amb Bike aixi que trucada al cunyao per sortir amb la Btt a rodejar el terme a ritme suau 2 horetes de bike sense mes salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada