dijous, 3 de maig del 2012

HTBCN Half Trail Barcelona

Be aquest dissabte passat vaig anar a fer el mig ultratrail de Barcelona , una prova que tot i no ser massa dura l'havia de fer per acumular km's . La prova constava de 73 km amb 3100 m d+.

El dv pel mati i tenin en compte que el dss s'havia de correr pujo i baixo de la Fata amb la Cr1 acumulant 2 horetes de bike abans de la cursa , depres de sopar agafem el cotxe amb el vivac montat i cap a Sitges a dormir . Aquesta nit aconsegeixo dormir millor , el fet de portar el matalas es un punt a favor.

A les 5:30 despertador , hem faig passar un plat de macarrons i començo els preparatius . Hem poso la roba  ,el dorsal i tot el matreial i cap a la sortida (tenia el cotxe al lloc d'arrivada ) amb calma i despres de 10 min caminant arrivo a l'arc de sortida .

Es respira nervis , jo estic tranquil se que avui no toca apretar nomes rodar tranquil i sumar sense cap mes intenció .Saludo a la Motse i l'Enric companys de fatiges fem una mica de xerrada i es fa l'hora d'arrancar .A les 7:10 min donen el tret de sortida els 3 primers km's son per la vora de la costa, a partir d'aqui comença el territori Trail , la veritat es que es una cursa molt corredora i que a mi personalment no m'ha agradat massa , amb mooooolta pista i poooooca senda. Pero que he soplit amb molt bona companyia.

Cap al km 18 coincidint amb el 2on avituallament contacto amb la Montse, el Salva , La Tatiana i el Llorenç,tots ells companys de la Motse .Els dos companys coneixedors del terreny aixi que davant d'aquesta invitació a passar-ho be junts no m'hi podia negar , jejeje . Presentacions pertinents i començem a parlar de tot , 13h donen per a molt .Sense casi ni adonar-nos ens plantem a Begues lloc on hi ha avituallament fort amb pasta , bocates , fruita i fruits secs 5:30h despres de sortir , crec que força be , tot i que la Tatiana la veia una mica tocada i hem comenten que debute amb la distancia i que ells li fan de manso(doncs jo tambe) el ritme es suau i no augmentem en cap moment , al contrari , totes les baixades les trotem suaument per soltar cames .

La cursa no ha tingut cap historia rara , nomes a 2 km del final ens ha començat a ploure pero tot perfecte .

Aki us deixo una fotillo del grupet que vam fer . Enhorabona a tots per ser FINISHERS d'aquesta travessa que malgrat ni tenir bona visibilitat , vam tenir molt bona companyia.


Per acavar la setmana el dmg anem amb la bike i el carretonet al darrera amb el Pol a la festa de les cigonyes i fem si mes no una mica de descans actiu .                                                                            

1 comentari:

  1. BOnes,

    el diumenge dia 13 de maig, faré juntament un company la següent travessa (tot per camins i senders)

    Reus - Les Borges del Camp – Riudecols- Puigcerver – Porrera – Falset – Bellmunt – El Molar – La Torre de l’Espanyol – Vinebre



    Calculo uns 60km.

    si algú vol vindre a fer-la ja ho sap




    salut

    Enric

    ResponElimina