divendres, 13 de gener del 2012

Setmana 2

Dmg 15 de Gener : Avui haviem d'anar a Campredò a correr per tenim a la jefa malalta , aixi que lo primer es lo primer , i ens marquem un zero justificat.

Dss 14 de Gener : Avui descansem.

Dv 13 de Gener: Avui fem unes series d'escales , començem fent una volta pel mirador i camp de futbol , per baixar cap al CAP per començar a fer voltes , pujant per la banda del poble fent diferents exercicis i baixant pel costat de la porta , fem 15 voltes , despres anem al les escales del carrer castell hasta les casetes per fer 3 series mes i per acavar voltem pel parque per relaxar , al final han estat 45 min de feina.

Dj 12 de Gener:Avui sortim amb Lluis per la Fata amb un fred que pele , La ruta cami de Vingaubo hasta el mas de Basco Aprox. 5km d'anar i 5 km de tornar amb una mica de desnivell. Al final 1:15 min de trail-run amb bona companyia , tot amenitzat d'unes quantes rialles(Costa avall , que cara amunt no puc).

Dx 11 de Gener : Run nocturn pel poble , 1 h d'street runnig , circuit el de sempre pero amb alguna variant, anan cap al poligon fem 1er canvi de ritme , al poligon , pujant per la coperativa 2on canvi de ritme i tornant cap al poble per la recta 3er canvi , d'alli relax hasta la circumvalació , que fem 3 series de pujada de baix hasta dalt i  per acavar pujem les escales del CAP a tope. Despres a casa uns bons estiaraments i a dormir que dema hi ha mes costa per la Fata.

Dm 10 de Gener : Avui festa no programada , haurem d'arreglar la setmana.

Dll 9 de Gener : Descans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada