dilluns, 23 de gener del 2012

Setmana 3

Dmg 22 de Gener : Avui tenim kedada amb els companys de la UEC Tortosa que cada any organitza la ruta Rasquera-Tortosa en total autosuficiencia . Aixi que a les 7:45 passo a buscar a Joaquim de Benissanet i s'uneix a la festa Tomas tambe . Cotxe i cap a Rasquera alli ja estant al bar tota la gent uns 27 integrans dels quals uns 8 farem la travessa i la resta retallara desde la Creu de Santos cap a Benifallet .
La cosa comença costa amunt sortim de rasquera seguint un PR no se quin axevtament per allo nomes feia que pujar , despres de passar alguns repetxons ens plantem a la Font del Teix amb unes vistes espectaculars , despres d'alli directes a la Creu de Santos lloc de reagrupament i d'esmorçar que despres de 3 horetes per cobrir els 10 km de portem un ritme lent pero el terreny tampoc et deixava anar mes ràpid .
D'alli arranquem el Joaquim , l'Amparo i jo tot segint el GR fins que una mica mes endavant s'ens uneix el Paco , ja anirem junts fins al final tot i que nosaltres ens allagavem una mica els haviem d'eperar perque ens marquessin el cami correcte .
Al final ens han sotit uns 32 km segons Perales ja que jo no portava el Garmin i a Joaquim si li ha mort a mitja sortida , i hem tardat 8 h una molt bona sortida i amb molt bona companyia , es per repetir-ho algun altre dia .

Dss 21 de Gener : dia dedicat a preparar la logistica per dema , i dedicant la resta del dia a la familia.

Dv 20 de Gener : Sortim a deshores a fer un run pel poble intentant fer pujades controlant el ritme al final 1:01 de troting , la ruta ha estat: Mirador, Bassa ,Bombers , Parque de les casetes, Fornieles , Poligon , Circumbalació fins al riu de baix , La Pressa, La Punteta , La Pressa , Conti , Parque de les casetes i cap a casa .

Aquesta setmana no ha anat gaire be els entrenament i per una cosa i una altra hem fet 4 zeros seguits, mal asunto.

2 comentaris:

  1. Company flixanco. Ets una màquina. Tirant, tirant, vas fotre un senyor entreno, molt bé. I això que t'anaves saltant les marques, eh?? Sort que vam fer un bon equip i no ens vam perdre gaire. Apa, gràcies per la companyia i fins la propera. Salut. Joaquim.

    ResponElimina
  2. Gracies Joaquim pero de màquina res de res . Ja vas veure que no hem vaig saltar cap marca del GR Jejeje.
    La propera ja ho saps un truc i en montem alguna.La jefa suposo que esta millor no?.
    Salud i Km's company Calvarí.

    ResponElimina