dissabte, 28 de gener del 2012

Setmana 4

Dmg 29 de Gener :Cursa del pastisset de Benifallet, 4h 20min per cobrir el recorregut.

Dss 28 de Gener : Despres del run d'ahir avui toca anar a buscar el cotxe a la Fata , aixi que CR1 i cap dalt amb tranqilitat , aixi 1:10 min per fer tot el recorregut , agafo el cotxe i directes cap a les pistes per fer un partidet de paddel amb el cunyao,Gerard, Aleix i jo per fer 1:30 de partidet de costellada .

Dv 27 de Gener : aprifitem que treballem fora de Flix per venir cap a casa trotant , aixi que a les 7:30 sortim de la Fata per baixar cap Ascò i despres per la bassa hasta Flix , han sortit 20 km que els hem cobert amb 2 h clavades , amb algun que altre ensurt , algun jabali ha dit la seva .

Dj 26 de Gener : avui la feina ens apreta hi ens marquem un zero .

Dx 25 de Gener: Sortim a trotar pels voltans del poble fent un puja baixa tota l'estona , aprofitant tots els indrets que es pot pujar i baixar fent la volta al poble .

Dm 24 de Gener : Avui toca secio de massatge sessio de masatge .

Dll 23 de Gener: Avui toca descans despres del tute d'ahir . Aprofitant l'invitació que ens ha fet Alex anem de comentaristes invitats al "Com ha anat" , un programa de radio que es fa a Radio Flix i que parla dels resultats de tots els esportistes Flixancos en qualsevol tipus de disciplina , en el qual jo he estat nombrat moltes vegades .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada