dissabte, 29 d’agost del 2009

Bike a tope!!!!

Bueno avui hem completat un bon entreno amb bike que consta de dos etapes:
La pimera de bon mati amb la CR1 sortint del poble fins la Fata amb un recorregut de 18 km i un desnibell + de 560 m i un temps total de 1:02 que esta força be donat que avui bufava una mica de creç i pujant el tens de cara i toque una mica els o...... pel que fa a les pulsacions tenim una maxima de 198 ppm i una mitja de 146 ppm (no se no se si aquesta maxima es del tot certa , pero això fica el pulsometre).

La segona per la tarde amb la companyia inestimable Cadel Evans del barri o sigui Pau que esta fort com un toro , jo anava amb la llengua fora i ell tant tranquil i encara apretava per que es pensava que amb la llengua li demanava pas JEJEJE.
Hem acavat fent 29,50 km amb una mitja de 20 km/h i un temps de 1:41 que tambe esta força be per a mi , amb 161 ppm de maxima i 124 ppm de mitja.El circuit variadet amb una mica de tot pero guapo amb un desnibell+ de 420 m .
aixi avui he fet be els deures dema "la gran ruta del cañon del colorado" o sigui la volta al meandre nedant o com sigui . Ei companys val a portar els manguitos de m'ha filla??????I flotadors ??????

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada