diumenge, 23 d’agost del 2009

Dia del gos

Avui no hem matinat , un dia a la setmana de tant en tant , no esta malament .
A les deu del mati me canvio i faig unes series de soffing i zapping bastant dures per cert , a mig mati trucada fatidica , el pare del company Javier Ballarin de Maella ens ha deixat aixi que aquesta tarda toca anar a donar-l'hi l'ultim adeu , descansa en pau Paco.
Pel que fa al tema esport avui hen anat a la piscina amb la famili i he aprofitat per nadar una mica uns 750 m crec sense mes salsa , nomes per fer alguna cosa i preparant el cos i la ment pels propers entrenos , alli hen petat la xerrada amb Colibri i Pollo a nedat molta estona , pero sel veia molt comodo amb un bon ritme .

2 comentaris:

  1. Osti Xavi, els primers dies de tenir la bici i ja t'atreveixes a pujar a la Fata, i per anar a currar! Vas a Tivissa?
    Per cert el dia 11 es la Cursa de Muntanya de Falset.

    ResponElimina
  2. Ostia Pau crec que soc una mica bestia encara que el recorregut lo conexo com el palmell de la ma , tot just fa 13 anys que pujo cada dia a a la Fatarella a currar , pero ja feia molt de temps que m'anava pel cap fer-ho amb la BTT pero no anava be i ara amb la nova maquina ja no tenia excuses .

    En principi tinc la intenció d'anar a Tivissa i a Falset.
    Pel dia de Falset en tinc una de pensada que si vols podem fer , seria fer la cursa i despres agafar la bike i tornar a Flix per carretera.Que et senmbla el planing???

    ResponElimina