dilluns, 31 d’agost del 2009

Descans

Avui he hagut de fer festa per força ja que tinc l'hombro esquerre fet una merda , no se ben be el perque pero no puc ni aixecar el braç , aixi que avui descans total , a vore si dema podem fer un run amb cara i ulls o uns km amb la BTT no se que fare encara , dema mes i millor o aixo espero

5 comentaris:

  1. Xavvv, Benvingut al club noi! Jo tinc el besso trinxat i un genoll tocat. Ahir vam xafar, però també vam rebre. De totes formes ... naltros com els toreros ... pensant en la propera!

    ResponElimina
  2. lo que m'ha fet gracia es això que dius de que "no se molt be perque", K NO TE'N RECORDES QUE AHIR VAS ESTAR NADANT 2 HORES MACHO !!???!!!! tu d k diries que es ???

    PER CERT, ENHORABONA PEL BLOC ! i el.limina JA lo de la verificació de les parules k es un engorro !

    ResponElimina
  3. Colibri ja saps que jo m'apunto a tot arreu encara que no sigui el mes adient , o sigue que per descontat que penso en la propera.

    Joan ja se que es de la natacio del diumenge el mal , pero no entenc perque es l'hombro esquerra sol el que tinc trinxat en canvi l'altre no mel sento gens , es per aixo que no ho entenc .
    Soc una mica novato amb aixo del blog , crec que ja ho he tret.

    ResponElimina
  4. nomès respires per un costat quan nades ?? si la resposta es afirmativa segurament amb la nostra tecnica le moviment d'un braç i de l'altre no tenen res a veure, si això ho fas durant 2 hores potsr justifica k nomes te faci mal un hombro ! si respires per les 2 bandes no se pq pot ser !

    ResponElimina
  5. como lo saves campeon havui reflexionant tambe he arrivat a la mateixa conclusio , a mes com que treus el cap per orentarte encara faig mes força amb l'esquerra que amb el dret i aki suposo que esta el mal

    ResponElimina