diumenge, 13 de setembre del 2009

BTT a la serra d'Irta




Avui hem fet cap a Peñiscola juntament amb Joan per fer la II marcha serra d'Irta . El marc incomparable a cavall de la serra per un costat i el mar a l'altre , el circuit guapo amb una mica de tot , bones pujades una senda de baixada llarga i amb troços tecnics , mes pujades i una baixada rapida ja amb Peñiscola als peus i per rematar la feina tornar a pujar per acavar a la part alta del poble.
La marxa m'ha anat prou be hem fet un recorregut de 40 km amb un temps de 2:15 la posicio no la se pero crec que he quedat dels 50 primers al final m´he notat molt buit de forçes pero avui no he guardat res , volia provar com estava realment .Pelque fa a pulsacions 184 ppm maximes i 151 ppm de mitja.
Despres dinaret amb la companyia de les meves supporters ,Joan i Elena , aquesta s'ha de repetir companys ,pero al reves valeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

4 comentaris:

  1. Sembleu uns Pros! Quina enveja que hem feu. Aviam cuan tinc la maquina apunt pero rodar a tope per estos caminots.

    ResponElimina
  2. Per que ho dius Pau? Pel dinar o pel traçat de la MTB?

    ResponElimina
  3. Bona setmana Xavvv! T'has cascat tres compes en meyns d'una setmana lladre. La cursa del Llop t'espera. Salut soci i records!!!

    ResponElimina
  4. Crec que som pros en tot , som els millors de cada respectiva casa , o no?????????
    Pau ageres xalat com un xiquet petit , per cert saps qui ha guanyat? i segon? dons igual que a la cabra company aquestos son d'una altra pasta.

    Albi la mtb de puta mare pero el dinar encara millor amb el mar als peus i,no ho dic per la tormenta,i amb molt bona companyia.

    ResponElimina