diumenge, 6 de setembre del 2009

A per la Cabraaaaaaaaaa!

La cabra a marxat cap a terres de l'Arros , Marrassé a kedat primer i Cugat segon , el tercer no se qui ha sigut .
Pel ke fa als nostres ,bones curses pero espero que Pau i Aïda facin la seva cronica , aki va la meva .
A les 7 del mati amunt , avui marxo sol de casa encara que despres tindre una molt grata sorpresa , menjo una mica preparo el material , cotxe i cap a Tivissa , a les 7:50 ja hi soc , aparco i vec el cotxe d'Aïda alli , ells ja han arrivat una ronda a la societat i a recollir dorsal tots tres , Pau molt tranquil i segur de si mateix (jo el vec aixi) , no puc dir el mateix d'Aïda que la veig una mica mes nerviosa i amb molts dubtes de cara a la cursa , jo mes ho menys com sempre , algun nervi que just avans de sortir s'esvaeix .
Alli fent cua vaig veient a gent coneguda i per sorpresa per a mi trovo a Enric i Maicas companys de fatiges de Tortosa , fem petar la xerrada abans de recollir dorsal .
A les 9:30 es dona el tret de sortida , Pau marxa com una vala cap al devant i jo acompanyo a Aïda , primera senda i es monta un enbus de collons (aixo companys de Tivissa , per la proxima s'hauria de millorar),quant aconseguim passar , la cosa s'estira , i començem a pujar vaig fent de gregari d'Aïda , despres un descans i una altra vegada cap amunt i aquesta es de devo una pujada llarga i sense descans , aixi que molinillo i amunt animant a la companya , harrivem a dalt una baixadeta i una mica mes cap amunt fins al primer avituallament , ara toca baixar tot el que hem pujat una baixada llarga,a mig cami trovo un company que no l'hi anava be la mantxa aixi que paro i l'ajudo , aixi anem fent , fins al km 14 , ja l'hi havia dit a Aïda que mes ho menys per la mitad la deixaria i tiraria , i aixo ho he fet , fins alli portavem un crono de 1:20 , alli començo a pujar amb un bon ritme i començo a passar gent , i continua pujant , era llarga la pujadeta??? pero bueno , d'alli un petit descens i avituallament , abans d'entrar a la unica senda tecnica que hem fet , despres de superar la senda un descens bo , molt bo , i amb molta xalera i seguint passant gent , aixi seria fins al final , amb alguna pujadeta mes , pero com ja vaig dir-l'hi a Pau aquestos de Tivissa sempre en tenen una de preparada per al final i aixi a estat una bona pujada que s'agafava bastant , amunt i ja entrem al poble , aixo s'acava,curva a l'esquerra tancada i amunt , encara pujem mes i alli la MEGA SORPRESA les pubilles de casa eran alli animan:VENGA PAPA!!!! , ostia baixo dos piños i apreto per passar una noia que tenia devant , despres de tot a sortit prou be .
A falta de saver la pos.i temps exactes el temps final a estat 2:20 segons el meu rellotge , despres un canvi rapid d'atuendos i 20 min de running alli mateix amb bones sensacions .
Per avui ja n'hi ha prou ara , fins el proper dv que anem a Falset a vore com va.

Salud i km's per tothom

5 comentaris:

  1. Molt bé Xavvv! Tú que paties per anar tot sol i et trobes als incondicionals a plena cursa ... Bon Diumenge, ja vec que has fet de gregari i segur que és d'agraïr. Vec que després has fet un run i tot ... preparació per la Cursa del LLOP i anar sumant esforços. Bon treball Xavvv, ara et queda netejar la MTB i descansar que demà tocar currar. Salut paio!

    ResponElimina
  2. Casi tens rao en tot ha estat un mega sorpresa tant que del susto que m´he pegat casi me foto d'amunt un cotxe i tot .
    Pel ke fa al tema gregari suposo que si que es d'agrair pero jo ho he fet perque he volgut i er ultim dema nooooooooo curoooooooooooooooooo,que be podre entrenar un mica

    ResponElimina
  3. Xavi!
    Dema ho tinc xungo per sortir a trotar. Avui a les 5.30 he sortit a correr en colibri i m'he fet algo de mal al genoll, aixi que toca descansar i cuidarme pel dia 11.

    Ja parlem maquina!

    Salut!

    ResponElimina
  4. me feu ganes, me feu ganes....nomès me fica una miqueta en forma us acompanyo a alguna de BTT !

    ResponElimina
  5. Aixo sera per anar amb Pau que per anar amb mi vas sobrat de la vida homeeeeeeeeeeee!

    ResponElimina