divendres, 11 de setembre del 2009

III cursa de Falset

Be companys despres del 0 patatero d'ahir , una tarde mes tot a anat malament , avui hem fet cap a Falset a correr la seva cursa.
La de Falset es de les poques que val la pena anar i desde aki vull felicitar a tots els voluntaris i tota a gent que la fa possible (que son bastants) pel treball fet, dit aixo passare a fer la meva cronica:

6:30 del mati toque el despertador , avui anemt a Falset a correr , un bon esmorzar, una dutxa , prepara trastos i cap a Falset hi falta gent , arribem una mica gustos de temps 8:15 estava aparcant el cotxe , rapidament a buscar dorsal i canviarme de roba , mos fique lo mono de treball i a les 8:45 ja estem a la plaça preparats (sense calentar , com sempre o casi).Saludo a Gines de benissanet i algun que altre company de fatiges .
A les 9 en punt pistoletaço de sortida , començo una mica mes fort que de costum per no perdre a les meves referencies(quant sempre te troves la mateixa gent ja saps com calça tothom)la meva idea es intentar no parar de corre en tota la cursa i casi ho aconsegeixo tret de dos pujades una forta amb molta pedra i una que hem escalat per la muntanya les demes han anat bastant be , pujant vaig passant gent i despres baixan me passent alguns a mi perque avui he baixat mes fluix per recuperar pero sense para de trotar,Passo el km 6 en 45 min. despres de fer 3 pujades i un embut a la baixada per una senda una mica compromesa, no tinc cap mes referencia hasta el km 15 que portava 2 h i ja havia fet el gruix de pujades de tota la cursa pero d'aqui al final , encara en faltaven 3 de pujadetes que eren curtes pero a aquestes alçades de la carrera semblaven parets pero crec que al final ha anat mes o menys dins de lo previst al final un crono de 2:55 amb unes ppm maximes de 194 i unes 147ppm de mitja .
Se que vaig dir que sortiria amb la bike pero al final no he tingut ganes i pr sortir sense motivacio he preferit guardar l'entreno per dema.

4 comentaris:

  1. Molt be Xavi! Enhorabona! Ja en tens una altra al sac. Si dema surts amb bici es posible que per la tarde pujesim a la fatarella. Ja et faria un toque si s'anime colibri.

    ResponElimina
  2. Gracies Pau pero ja sortire al mati a pimera hora si vols venir a les 7:30 al pont

    ResponElimina
  3. Una altra més al Sac Xavvv! Com ho vas trobar respecte Paüls?

    ResponElimina
  4. Albi Paüls es d'una altra lliga , no te res a vore , aki les pujades eren llarges pero constans a Paüls pujes a 4 grapes mes d'una pujada, en definitiva la cursa es molt mes dura .Si et refereixes a mi aquesta m'ha deixat un bon savor de boca , encara que la de Paüls hen va deixar molt mes satisfet per tot el que t'he dit .
    Son dos curses que ja les tinc marcades al calendari

    ResponElimina