diumenge, 20 de setembre del 2009

Entreno doble

Avui despres d'uns dies de voler provar sensacions hem fet un entreno pel mati i un per la tarde .
Pel mati ruta curta amb la BTT per cobrir un total de 23 km amb 1:30 suaus , la ruta escollida anar a Ribaroja pel pi de montbrio i tornar per Sebes , amb pique inclos amb un tractor , que m'ha xafat els talons una bona estona .
Despres de dinar canvi d'utensilis , m'hos calçem les bambes i a corre una estona , ruta per sebes hasta la segona passera amb un temps total de 48 m per fer tot el trajecte desde la rotonda del pont , a mig cami ens trovem amb Pollo , ell dona la volta i m'acompanya una estona , comentem l'estat de Ñoño que va millorant .Ñoño per aqui al poble ja et trovem a faltar i espero que pronte pugis estar a casa , aixi que millorat company.
Avui hem completat un bon entreno per trovar sensacions i començar a acostumar el cos a fer mes d'una activitat al dia i amb un temps de descans entre cada una .

2 comentaris:

  1. Bon treball Xavvv! Diumenge aprofitat al màxim. Haurem d'esperar algun diumenge d'aquests que Pantani vingo i fem una llarga com la de l'any passat.

    ResponElimina
  2. No se si esta aprofitat al maxim pero crec que esta prou be , almenys per començar a acostumar el cuerpo a fer mes d'una disciplina al dia i no seguides com al Tri. sino que separades per un espai de temps.Salud company !!!!!!!!!!

    ResponElimina