dissabte, 24 d’octubre del 2009

Continuem igual

Be encara no tinc ADSL per casa aixi que no puc actualitzar el bolg diariament , ho haig de fer a ratos amb el del curro , a vore si aixo s'arregla JA , que la factura segur que la passaram puntual els molt MA........

Bueno despres de deixar anar una mica de rabia continguda passarem al tema :

Dj vaig tenir que fer festa , ja que sembla ser que tins mala estrogança amb aixo de l'informatica i vaig tenir molts problemes amb el PC de la feina , al final cap a casa a les tantes de la nit , amb el consecuent zero d'entrenos , que hi farem .

Dv ja amb la cosa una mica millor hem fet cap a Ascó , vaig estar parlant amb el mister , planificant una mica la temporada que be , i vam quedar que anirem a fer la Marato de BCN a principis de Març , suposo que encara hi haura lloc aquesta setmana que be mirarem de concretar una mica el tema , despres de fer anar la llegua a menos de 3 el km ens posem a la feina . Avui trevall de series , primer un calentament de 20 min , uns estiraments i cap a les series hem fet 10x220 aprox. , dic aixo perque anemt corrent per fora de tarta i no se exacte la distancia , els temps de les series han estat correlativament 50',50',47',47',45',45',45',46',46',46' els temps de recuperació han rondat els 1:40 , les primeres una mica menys i les ultimes una mica mes , despres dos voltetes al camp de gespa , uns estiraments i cap a casa .
La sensacio ha estat prou bona , al principi corria amb l'impressio que podia anar mes rapid , i al final ja no hi havia mes polvora .

Avui dss sortirem a trotar un ratet , mes ho menys 1:30 suau per intentar assimilar el treball d'ahir i dmg anirem a les 12 hores de BTT del poble .Com que no se si podre actualitzar fins dilluns , aki deixo la previso del que hauria de fer aquest cap de setmana

Tambe vull donar anims al company Joan que aquest cap de setmana competira al primer duatlo de la copa Aragonesa a Calatayud , segur que deixara el pabello alt .Xala força pujant a San Roque i ves en cuidado a la baixada avans del poble , el que menys es pot fer ara es lesionarse , anims i força a les potes i als pedals Joan.

4 comentaris:

  1. THANKS Xavi, ha sigut un bon finde ! ;)

    ResponElimina
  2. collons xavi, sort k no t'agrada l'asfalt paio...com ha sigut axiò de la marato de BCN : iniciativa teva o proposta del mister ? es curiositat dsd la ignorància...

    ResponElimina
  3. Ho sento Joan per no cantestar abans , pero ja saps el qui hi ha amb la linia dels trons .

    Bueno l'iniciativa ha estat meva pero ja volia fer una de montanya pero parlant amb ell i per tema de dates vam decicir fer la de BCN .

    ResponElimina
  4. Si no hi ha res de nou la Maraton de Monegros amb BTT tambe la fare .

    ResponElimina