dimecres, 7 d’octubre del 2009

Entreno per Ascò

Avui hem anat a Ascò amb tots els professionals a entrenar a les ordres del mister , avui carrera a ritme sostingut per l'exterior del tarta , hem fet un calentament de 15 min , estiraments complets , dos progressius d'uns 80 m i despres de cap a la carrera a ritme .
Es tractava de fer primer 5 voltes a ritme , descansar una volta poc a poc recuperant , despres 3 voltes una mica mes rapid , una altra volta de recuperacio , per acavar amb 1 volta una mica mes rapid que les 3 , al final ho hem aconseguit , les 5 primeres voltes amb un temps de 10:30 , les 3 amb 6 min i l'ultima volta amb 1:52 , despres una altra volta per recuperar i 2 voltes al camp de gespa descalços per descarregar cames i uns estiraments per acavar la feina d'avui , les voltes a ritme no han estat una feina facil i hem patit una mica , pero res que no es poges preveure , la falta de treball a ritme alt es nota i costa molt correr amb un ritme mes alt del normal , massa temps corrent als mateixos ritmes , espero que el treball es noti d'aqui un temps.
Dema descansarem i aprofitarem per fer-l'hi un repas a la BTT que ja li toca de cara a les properes compes .

2 comentaris:

  1. Xavvv! T'he estat xafardejant les sèries i la veritat es que vas còmode per no fer-ho més sovint. Segurament d'aquí un temps veurem millora i si per postres evitem lesions ... molt millor!

    ResponElimina
  2. Sort que no vas veure la ultima perque anava demanat pas a no se qui amb la llengua fora , i aixo d'anar comode res de res company .

    ResponElimina