diumenge, 18 d’octubre del 2009

Entreno complet











Avui hem fet un entreno diferent als que faig habitualent , i hem anat a Benissanet amb els companys del Calvari a rodar un ratet , un ratet de 4 hores per fer un total de 32 km .
Aprofitant que avui es feia una caminada en memoria de Roland Gine nosaltres hem fet la ruta pero corrent ,aixi a les 8:20 aprox. ens hem ficat en marxa 7 valents i una valenta , l'expedicio estava formada per : Gines(lo de la Caixa),Gines,Josep Mª , Joquim , Oscar,Santi , la Roser i jo , s'ha anat tota l'estona xafant ous pero la pujada era llarga , fins a un mas que hem parat a esmorzar tots junts , els caminats i nosaltres els runners ,el Santi i la Roser alli han optat per continuar caminat la pujada pero nosaltres 6 fins a dalt , uns 14 km casi tots de pujada , al arrivar a dalt unes fotos firma al llibre i ca a baix que avui me suavent les dens de la calor que feia , al baixar hem tornat per una altra ruta , que a mi se m'ha fet llarga perque era mes rodadora , durant la baixada l'amic Oscar ja li pesavent els km hi ha descidit que no valia la pena patir tant i l'ha recollit un cotxe , nosaltres hem seguit fins a Benissanet , jo als 3 ultims km ja no podia les cames , i se m'ha fet llarg , al arrivar al poble una beguda al bar , comentem la jugada rapidament i cap a casa .
Gracies companys del Calvari per la jornada que he disfrutat amb la vostra companyia aixo s'ha de repetir pero per les nostres contrades , ja farem un dia d'expedicio .
Per la tarde haviem kedat amb el cunyao per fer unes milles amb la Btt i aixi ho hem fet , hem anat a Riba-roja per darrera del pla de l'estel i hem tornat per la vora del riu al final 25 km amb 1:30, per acavar una molt bona jornada d'entreno , ara a descansar que dema comença la setmana laboral i s'ha d'estar a l'altura .
Tambe haig de felicitar a l'expedicio de Mollerussa que ha tornat amb molt bons resultats , Camil a fet la seva millor marca a la mitja 1:25 , Gemma a fet podium als 7 km kedant amb tercer lloc , Colibri a fet 7e i Irontrepa 9e la resta de companys desconec els resultat pero segur que haurant estat bons , FELICITATS a tots companys .

1 comentari:

  1. Ostic Xavvv! Avui t'has marcat una veritable Marató esportiva. Bon treball i sumant milles per la Cursa del Llop. Demà haurem de demanar a Cànovas una mica de pietat amb tots nosaltres si volem oxigenar les cames!!!

    ResponElimina