dimecres, 11 de novembre del 2009

Run per Ascó

Avui hem fet cap a Ascó per entrenar a les ordres d'Antonio. Arrivo que ja han acavat de fer l'entreno , com sempre, el mister hem passa revista i hem dona la feina , avui un calentament de 20 min. i despres 3x1000 amb 3' de rec. ha costat una mica pero hem cumplit , calento suau acavant una mica mes rapid , uns estiraments i de cap a les series , la primera he d'anar aixecant el peu i hem surt amb 4:10 , recupero 2:50 que es el temps de fer una volta molt tranquileta , la segona 4:06 i ja veig que a la tercera aixo costara , recupero 3 min. clavats i a per la tercera tot i fer la 1a volta amb certa comoditat la segona ja no kedava polvora i no he pogut apretar mes i m'ha sortit 4:12 . Bon entreno cumplint amb lo previst , si l'ultima m'hages sortit una mica mes rapida ja hages estat l'ostia , pero no esta malament.

3 comentaris:

  1. Xavvv! Està de ptm, nosaltres recuperavem a peu. Tú t'has marcat una recuperació al trote, com els cracks, si senyor!!!

    ResponElimina
  2. Albi la recuperació la feia en tres parts , 1 min caminant al acavar la serie , 1 min trotant suau i l'ultim ja una mica mes alegret , per no arrancar de cop que no es massa aconsellable.

    ResponElimina
  3. Qui t'ho hauria de dir ... gairebé t'estàs transformant amb atleta paio. Mai a la vida havies corregut tant ràpid! I esperat noi, la cosa promet, ja ho sentirem dir!!!

    ResponElimina