diumenge, 22 de novembre del 2009

tornem a corre

Despres del test d'ahir a la tarda , i veure l'evolució favorable ,avui tornem a trotar , i a les 10 del mati just quant el sol començava a trencar la boira matinal començem el trote , avui circuit entretingut , marxem per l'hidroelèctrica avall , al mas de Barbero pasem per devall de la via del trem per sortir a la C-12 reculem uns metres per agafar el cami a l'esquerra per anar a voltar pel tros de Joan de Leon i sortir a mig cami entre Flix /Ascó per la bassa passem pel costat de Valletes , veiem a Isodro i Manolita plegant olives , miro i remiro pero!!Where is Colibriiiii? no ho se , la furgo hi es pero Colibri devia estar descansant per alguna rasa d'olivers(Colibri no he parat perque tenia pressa , tenia un compromis a Reus per dinar i no podia perdre temps , et prometo que si un altre dia passo per alli i veig la furgo te foto dos crits), despres directe cap al poble.
Total 45 min, pero no se distancies , i 139 ppm de mitja , força be les sensacions cap molestia aixi que crec que aquesta setmana podrem retornar a la normalitat pel que fa al run , ja vaig dir ahir que pel tema bike m'esperare una setmaneta mes per provar com vaig .

1 comentari:

  1. Ja ho crec que te vist. Però no t'he conegut. estava dalt del arbre i anaves de color gris. Però no t'ha conegut ni Charly paio! Entrenaments de camuflats tot plegat. Au pues, ja vec que aixó ho tens curat. Salut i als kms Xavvv!

    ResponElimina