dimarts, 15 de desembre del 2009

Els tres tenors

Avui surto a trotar a les 10:25 i quant arrivo al poligon ,Sorpresa!!!!! Els mestres Trepa i Colibri estaven corrent per alli aixi que ens unim a ells per fer l'entreno junts , Trepa canta el que s'ha de fer , uns 40 min de run suau i despres exercicis de tecnica , jo e fet uns 25/30 min ja que ells ja portaven uns 20 minuts i jo desde casa al poligon portava uns 5/7 min despres exercicis de tecnica i per completar la festa tornar cap a casa corrent al final e completat 1 horeta de run amb bona companyia que a les hores que jo surto no es habitual .

5 comentaris:

  1. Ha estat bé Xavvv la grupetta! Fins i tot els munipes pensaven en personalitats sospitoses. Haurem de repetir-ho que molts dies els horaris ens marcaran les disposicions pel Run. Ara a la piltra i a fer nones. Bona nit crack!!!

    ResponElimina
  2. Hombreeeeeeeeeeeeeee!!! claro que ha estat be , ja ho saps si mai vols sortir a les hores on la gent normal(o nooooooo)esta al sofa mirant la caixa tonta,un toke i rapid baixo cap al poligon per fer unes milles amb companyia.
    Aixo ho faig extensiu a qualsevol persona que vulgi sortir a trotar per esta zona horaria.

    ResponElimina
  3. Algu s'animaria a fer el KM vertical de la Caramella a Caro el dss pel mati??????
    Son 6 km de recorregut i claro de cara avall no n'hi ha , tot es cara amuuuuuuuuuuunt.

    ResponElimina
  4. Xavvv a mi m'interesa! pero necessito mes info!

    ResponElimina
  5. Entra a la web del trail tortosa Pau alli esta l'info

    ResponElimina