dissabte, 5 de desembre del 2009

Rodatge amb companyia

Dissabte tarde , ja es fosc pero surto a rodar suau despres de l'entreno d'ahir per recuperar una mica , aixo d'anar de nit m'agrada es una mica misterios i no veus el que t'espera , com avui .
Marxem desde casa ja trotant per enfilar el pont i cap a sebes pel cami , d'anada he sentit molta activitat pel canyar en forma de sorolls de canyes xafades , arribem casi hasta el mas del director i mitja volta cap al poble , i quant arrivo una mica mes endavant del niu de cigonyes que hi ha devant de la fabrica SUSTO , me trovo desfilant un detras de l'altre un grapat de jabalins ( no se qui s'ha cagat mes si ells o jo ) foto dos crits i arranquen a corre cap a dalt a la devesa(que mes voldria jo que pujar com ells totes les costes amunt ) collons com ham marxat corrent costa amunt , despres de l'espectacle ofert cap al poligon a acavar de rodar donant voltes a tot el poligon per fer un total de 45 min de trote suau amb sorpresa inclosa.

1 comentari:

  1. Ostic Xavvv! Gairebé et podria dir amb seguretat fins i tot el punt exacte de la trobada amb els cracks del terme. Aquest matí he vist el rastre pel camí direcció Sebes. La costa en qüestió és més aviat una rampa del 15 impossible de pujar per la gran majoria dels mortals. Deu ni do quin ensurt paio!!!

    ResponElimina