dimarts, 4 de maig del 2010

Marato monegros

Be despres de descartar anar a fer el llop aquest any no tinc massa ganes de fer res pero com que tenia l'inscripcio pagada a la Marato de Monegros pues cap alli a veure que fem .

La cosa no ha anat com esperava pero es lo que hi ha , Arribo a Sariñena sobre les 12 h i hem trovo amb Pau aparco i cap a buscar el dorsal (una mica caos ) ens fan fer dos cues una per agafar un paperet amb el numero de dorsal i una altra per agafar el dorsal propiament dit , cosa que no entenc massa ja que amb una cua n'hi havia prou , pero be no hem posare amb polemiques tontes, anem a la cursa .

Despres de tot aixo vaig cap al cotxe menjo i me poso el mono de treball i a la faena . L'estrategia esta clara anar fent i gracies.
A les 13:30 me coloca a la sortida ja que m'ha avisat que hi ha envussos als primers km's i no vull trobarme molt envossat , prefereixo sortir una mica endavant i ja passaran els que corren mes.

Tot anava força be fins al km 18 que despres de passar per una zona amb molta pols , sense mes la cadena de la bike es comença a enganxar (mes ben dit a kedas clavada de tant en tant) provo de canviar de plats pero no hi ha manera , nomes puc anar normal amb el plat gran(pero se sent un soroll de xatarra a cada pedalada!!) .
Amb tot aixo arribo al primer portet i pujo com puc haig de para alguna que altra vegada pero no aconsegeixo veure el que passa(la cosa no pinta be ) pero descideixo anar tirant com puc fins que al km 35 pinxo la roda davantera i amb la ralla que portava per la transmissio agafo baixo de la bike i penso que avui no es el meu dia , aixi que tornem a tirar la tovallola per sogona vegada aquest any , encara que aquesta vegada no ha estat per problemes fisics ja que hem trobava força be fins que van començar els problemes, encara que soc concient que no havia fet ni mitja cursa i les coses podien canviar radicalment cap al final.

3 comentaris:

  1. Un altre dia sera... Es una putada tenir que abandonar per problemes mecanics, pero aixo fa apendre tambe que s'ha de cuidar la mecanica.

    Salut i km!

    ResponElimina
  2. Llàstima amic,

    però mes val que tingues tots los probelmes possibles en un dia que no pas que es vaigon repartint a totes les probes... Es a dir, tu la mala sort ja l'has gastat per uns quants dies i ara et deixarà tranquil!.

    Ànims i haver si coincidim per algun puesto drak

    Cugat

    ResponElimina
  3. Tens tota la rao Pau.

    Deu t'escolto Cugat , pero ja firmaria ara mateix que tots els problemes que hagin de venir fossin com aquest.

    ResponElimina