dilluns, 12 de juliol del 2010

I Marxa de l'Auberge Btt

Be despres dels ultims aconteixements desciddeixo anar a Benissanet a fer aquesta marxa , i com ja saveu que no tinc res al cap , decideixo anar a Benissanet rodant amb la Btt , perque despres vindra la Jefa amb el cotxe a buscam .



Aixi que a les 7:15 puntual arranco desde casa direcció Vinebre pel Pladini a sortir a la carretera i rodant hasta Benissanet , he fet els 18 km amb 50 min arribo a Benissanet a les 8:30 , saludo un munt de gent coneguda i faig l'inscrició , me donen un munt de coses , amb caixa d'Aubergis inclosa , aixo es massa!! .Alli trovo tota la tropa de Flix , Sevastia , Alex ,Mario Figeres i Ruben que tambe han fet cap per aki .



La marxa tal i com havia pronosticat , malament del tot , tot i no saver si faria la llarga o la curta , quant arrivo al desvio , tiro recte i amunt pero les sensacions son pesimes i me trovat robellat a la pujada. Despres ja se sap tot el que puja baixa aixi que avall per la mateixa senda que es va baixar a al Trencatorrompers , i com no pot ser d'altra manera avall pero amb molta precaució perque no volia caure , en aquest punt trovo "La Hinchada" del calvari , tots els calvarins al completo , i claro com que feia molt temps que no parlavem agafo i pinxo d'avant mateix de joaquim (per poder fer la xerrada que si no queda malament) , despres Flori i Ruben passen i es queden amb mi per ajudam (GRACIES COMPANYS) no tothom ho fa aixo , despres d'arreglar els problemes tecnics avall amb la mateixa tonica , jo estava finiquitat i desde aki al final he anat amb la llengua demanant pas a totes les pujades. Pero al final hem arrivat a la meta content perque es lo que hi ha , si no es fa res de res no pots espirar a res mes que acavar .



Felicitar tambe a tots els companys de Benissanet per tot , GRACIES Josema pel favor , i tota la resta per donar-nos un mati distret que feia ja dies que no el tenia i ho trovava a faltar .



Aki la imatge (del començament )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada