diumenge, 16 d’octubre del 2011

FINISHER UTSM

Ja puc dir que soc FINISHER del UTSM amb un temps aprox. de 21:02 h (dic aproximat perque no tinc l'oficial )

Be per on millor per començar a explicar aquesta aventura que pel final soc FINISHER del primer ultratrail de la meva vida . El primer que vull dir es que la medalla que m'han donat es al 50%  compartida amb la meva supporter i millor fan que tinc la meva dona que d'aquesta l'hi haura de fer un monument com a minim , ja que ha estat a tots els pobles que haig passat , passant fred i tenin tot el material que hem podia fer falta preparat , GRACIES PER TOT ENCARNA.

Be despres de tot el pròleg anem al gra , la veritat es que els ultims dies no havien estat satisfactoris pel que fa ha entrenos , males sensacions i cansament general .Aixo fa que surti el dss no gaire convençut que la cosa surti bé . Son les 9:08 del mati i despres de saludar algunes cares conegudes donen el tret de sortida , pujem fins Albarca i no tinc gaires bones sensacions pero vaig tirant , despres pujem cap d'alt a la serra del monsant una pujada per pista que ja ens feia guanyar els primers metres de d+ i despres de carenejar una estona cap avall i falta gent , a buscar Ulldemolins . Aqui veig que tinc els bessons destroçats aixi que canvi de mitjons pels medialast a vore si la cosa millora , a l'avituallament coincidim amb la Montse i L'Enric companys amb qui despres mes tard acavarem l'aventura junts . Sortim d'Ulldemolins per encara el tram mes llarg sense controls ni res , uns 19 km que ens havien de portar hasta Margalef , aquest tram es on passo mes mal rato , pel pla i costa avall encara vaig bé , pero a les pujades no hi ha manera de trovar ritme , vaig 20 ppm per damunt del normal i l'ombra del avandonament passa per davant meu , encara falta molt i en aquestes condicions no es pot anar enlloc .

Arivo a Margalef i la jefa hem pregunta com vaig hi li dic que molt malament que no puc fer-ho , pero ella hem senta a unes escales hem treu un bocata de truita que portavem , l'aquarius i hem diu menja descansa i despres a vuere com vas , aixi ho faig i sort d'ella que si no hages tirat la tovallola , despres d'aquesta crissis passem la Bisbal de Falset per encara la pujada a Cabaces , se que patire pero nomes penso en arrivar  alli , menjar i descansar una mica.Aixi ho compleixo i encara que pateixo bastant pujant , despres recupero pel pla i costa avall .Ha Cabaces decideixo camviam els medialst pels altres que comprimeixen mes a veure si la cosa millora .Els cunyaos hem venen a fer una visita , gracies per venir ,comentem una mica la jugada mentre, menjo  i a continuar cap a la Figuera , començem a pujar i hem començo a notar millor , aixo m'anima ,  ja amb la nit al damunt i amb la companyia de l'Enric i la Montse que ja no hens separarem amb la resta de la prova.

Anem fent fins arrivar a la Vilella Baixa , passem per alli sense perdre massa temps i encarem amunt per arrivar a la vilella Alta , alli tampoc perdem massa rato perque tenim ganes d'arrivar a Escaladei per avituallar fort . Abans d'arriva alli ja noto que el peu esquerra hem comença a coure (senyal que la butllofa estava alli ) intento no pensar fins arrivar a Escaladei perque els serveis metges m'ho mirin , nomes hem posen una mica d'esparadrap i ja esta(tenia clar que el coco m'havia de salvar perque l'areglo no servirar per molt)

Menjem i vevem com a cosacos , savem que fins cornudella no tornarem a menjar i ara ens toca pujar a la serra major pel grao de l'escletxa una mega pujada que passem dels 740m als 1050 amb 4 km i aixo es sinònim de pujada forta i despres de 80 km les forces no estan per tirar coets pero anem tirant amunt "sin prisa pero sin pausa " tardem 3:20 desde Escaladei fins la Morera , pero una vegada alli ja tenim clar que acavarem com sigui nomes 8 km ens separen de la meta pero ens costen 2 h ja que la  Montse va molt malament i jo amb el tema peus tambe , i l'unic que intento es no pensar amb els peus per no notar el malt  que hem fan , despres de passar 3 o 4 repetxons que a estes altures ja semblem muntanyes de 2000 m d'altura arrivem al control 18 nomes ens keden 2 km per meta i tots costa avall , pateixo mes aquest tram que els 18km que porto amb malt de peus pero al final ho hem aconseguit .
FELICITATS i GRACIES a l'Enric i la Montse per ajudam quant hem va fer falta , espero poder compartir molts mes km junts , perque amb bona companyia els km passen mes ràpids .

12 comentaris:

  1. Uf Xavvv! Cal ser Cervantes per escriure't i felicitat a l'alçada de l'event... Ets un crack, enhorabona màquina!!! I també pel teu equip soporter.

    ResponElimina
  2. A Margalef no podies tenir ajuda externa, vas fer trampes...

    ResponElimina
  3. Albi :Gracies pels elogis pero vaig fer el que vaig poder.

    Anònim: Pues soc un trampos, pero s'apiges que podia haver comprat un bocata al bar tranquilament i no ho hagues estat.I la gent de l'organització era davant meu que no hem vaig amagar en cap moment de res .
    A per cert , no costa res posar el nom per saver amb qui parles que ja saveu que accepto totes les critiques.

    ResponElimina
  4. Si haguesis comprat un bocata al bar fora dels 3 punts permesos per asistencia externa tambe eren trampes, les curses tenen un reglament i no seguirlo es enganyarse a un mateix, no cal que et cridi ningu de la organitzacio l'atencio...
    Sempre hi han moments de debilitat a les ultres, la gracia esta en superarlos i la satisfaccio en aconseguir-ho es inmensa, la proxima intenta-ho veuras com pots.

    ResponElimina
  5. Accepto el consell pero hi havia gent mentjant sentats a les taules del bar de Margalef i no crec que portessin uns bocates com aquells a les motxiles , mes que res perque no hi cavien.
    De totes maneres de tot s'apren algo i d'esta tambe he apres moltes coses sobre mi mateix.
    I no sento que hagui fet trampes de cap de les maneres.
    Pero com ja he dit accepto les critiques i intentarem millorar-ho.
    Pero no m'has dit en qui parlo.

    ResponElimina
  6. "16.1.1.4. Está prohibido tener ayuda externa e ir acompañado de otras personas que no sean
    participantes inscritos en las pruebas. SÓLO Y EXCLUSIVAMENTE se permite la
    asistencia externa en las zonas de AVITUALLAMIENTOS COMPLETOS/LIGEROS:
    Ulldemolins km 18,6 – Cabacés km 56,8 – Escaladei km 80). Fuera de dichas zonas no se
    podrá asistir a los corredores. Tampoco se podrá hacer en los Avituallamientos líquidos
    situados en los pueblos"

    Es una trampa tonta pero me sorprende que te ratifiques en que no sientes que has hecho trampas, hay que tener mas "fair play" y encima teniendo un blog de deportes - sumate 2 horitas mas de penalizacion y sigues siendo finisher por los pelos ( si es que solo te asistieron una vez, sino...)

    ResponElimina
  7. Urkulu: no se quien eres ,pero creo que no me puedes hablar de "fair play" cuando soy una persona que siempre he ayudado a quien lo ha necesitado .
    Si quieres sumarle 2 horas mas al tiempo pues muy bien , no me importa lo importante es las sensaciones con las que me quedo.
    Para tu información en Ulldemilins me canvie los calcetines y en Cabaces tambien por lo demas nada de nada .
    En ningun sitio pone que no pueda comprarme un bocata en un bar de ulguna población por la que passamos , recevir ayuda externa no lo considero buscarte la vida asi que me sigo ratificando en lo dicho.
    De todas maneras gracias por intervenir , puedes opinar cuando quieras.

    ResponElimina
  8. Hola Xavi,
    Sóc l'Enric, la parella de la Montse.
    Noi, com t'apreten els teus seguidors!!
    Felicitats de nou, 100 km non stop no es fan cada dia. Records a l'Encarna, ella també ha fet l'ultra. Fins la pròxima.
    Enric

    ResponElimina
  9. Hola Enric que tal? Com esta la Montse?Espero que bé , ja que la vaig veure apurada al final.

    Ja veus els segidors m'apreten pero tinc molt clar el que vam fer i crec que no m'haig de treure cap merit.

    Ella tambe esta recuperant , ara no ser com li pagare l'esforç que ha fet,ja veurem.

    Ens veiem pronte salud i km's per als dos.

    ResponElimina
  10. Gracies Joan , ja he vist que en tens una de preparada , lo que es veu te bona pinta.

    ResponElimina