dissabte, 14 de juliol del 2012

No ha pogut ser

Be despres de tot l'esforç , avui he hagut de plegar de la Ehunmilak , una tendinitis al genoll esquerre m'ha provocat una sobrecàrrega del dret i baixan cap a Tolosa al Km 77 he hagut de plegar per no arriscar una lesiò mes important. Despres de 4 punxades cada vegada mes fortes al genoll dret he decidit no arriscar mes , ja que encara quedava molt (91 Km ) per acavar.

La veritat es que estava en plenes facultats una mica cansat pero amb forçes suficinents si mes no per continuar , no se fins on hages arrivat , pero ha Tolosa he arrivat amb bones sensacions , tot i el mal temps que hem tingut. Pluja desde les 22:00 aprox fins les 10 del mati que ha deixat un terreny molt complicat.

Ja fare una crònica mes detallada de la cursa en una propera entrada.

5 comentaris:

  1. per naltros tres,ets el millor papa.nomes en la força de voluntat i la fortalesa que demostres ja es prou.la proxima anira millor segur,una suuper abraçada.

    ResponElimina
  2. Jo estic d'acord amb els de casa. La tendinitis la mimarem una temporadeta i d'aquí no gaire organitzaràs una assemblea amb tu mateix per buscar una altra. Com diu Trepa ... cada cap de setmana hi ha alguna "compe" pel calendari. I ja podem estar tranquils que amb un tossut com tu; tornarà a provar genolls i el que faci falta. Una abraçada i a recupera't!!!

    ResponElimina
  3. AURRERA TXAPELDUN ! ànims i recupera el genoll per la TRIFESTA !

    ResponElimina
  4. no cal dir res més, ja t'ho han dit els teus. ànims i segur que aviat tornaràs a estar amb "lo mono de faena" per "estos montes". apa, salut, amic, i a continuar. joaquim

    ResponElimina