dilluns, 24 de desembre del 2012

Resum del repte no aconsegit

Be com molt be diu el titol de l'entrada no vaig poder culminar al meu repte pero vaig poder gaudir de molt bones estones .
Primer veure sortir el sol pel darrera de la serra major amb un cel ple de colors va ser bonic
, despres poder gaudir de la natura i l'aventura anant camp a traves segint el track que havia dibuixat jo mateix , flipant com podia anar segint la ruta sense saver on faria cap , pero quant arrives al lloc previst es la hostia .
Mes tard s'incorpora el mestre Ferran pujem al tormo amb unes vistes espectaculars , per despres gaudir d'una estona de crestejar per una senda una mica bruta que donava una mica d'emocio a l'asunto . A partir d'aqui fem un canvi de ruta per poder passar la barca de Miravet i posem mooooooolta carretera , aqui no gaudeixo gens ni mica i s'em fa molt pesat , per despres arrivar a la barca i resulta que esta tancada (el riu baixa crescut) per tant tema piragua tambe descartat , aixi que cotxe fins l'altre costat de barca per continuar.

A Ginestar fan el relleu Ferran/Pantani  aqui el track que tinc ens fa dos males pasades , primer cuzant un barranquet que tela i despres portar-nos a un penjat imposible de baixar d'uns 30 m aixi que a donar la volta. Despres d'aixo parem a sopar una mica calent que el cos ho demana , no se si va ser el fet de parar o que pero despres la cosa va començar a ficar-se peluda el GR7 que jo tenia amb 16 km es van convertir en uns 20 km i mes o menys per la mitat vaig començar a patir malt , primer la cama esquerra hem feia malt l'incercio del quadriceps quant aixecava la cama pero el pitjor de tot va ser el peu dret que no hem deixa a dia d'avui caminar amb normalitat , arrivant a Tivissa despres de 90 km aprox. arrastrant-me com un cuc.

Gracies a Pantani per la paciencia que va tenir en tot moment fent tot lo possible per distraurem del mal pero crec que vam pendre la desicio correcta , amb aquelles condicions no es podia continuar i despres de reposar un dia i mig i tenir dolor hem dona tota la raó .

Espero tornar-ho a provar algun dia ara he apres alguna que altra cosa i com tot en aquesta vida s'apren infinitament mes dels errors que de les victories i aquesta no sera una excepció.

Ara toca descansar per poder començar a pensar en alguna que altra cafrada.

2 comentaris:

  1. anims, Xavvv. Recupera't aviat, i a seguir així. Joaquim.

    ResponElimina
  2. Fins avui no he pogut llegir-te, encara que et tenia controlat eh??? Primer que tot espero que estiguis recuperat, i despres donarte la enhorabona per l'intent que es la llavor de l'éxit quan es rega amb determinacio i perseverancia, i de les dos qualitats vas sobrat. Una mes Xavvi !!!!!!
    Pitoi

    ResponElimina