dilluns, 24 de maig del 2010

Paüls,La cursa!

Be ja feia molts dies que no tenia aquesta sensacio, Paüls es una cursa una mica especial , per l'indret , per la gent i sobre tot pel recorregut , espectacular i dur,molt dur.

Aquest any han canviat dos detalls del recorregut , ja no es surt de la plaça del poble , sino de la zona esportiva , pero basicament es el mateix .
A les 8:20 arrivo al poble hi l'ambient es de gala , un munt de gent , veig alguna cara coneguda ,saludo als Extremeros que ja hem posaven falta , recullo dorsal i cap a la sortida.Com sempre de calentar res de res que ja m'acalentare pujant .
Les 9:00 i donen el tret de sortida a les noies , i rapidament cap al corralito , i mai mes ven dit , 300 persones alli dins feien goig , i de fondo els mateixos comentaris de sempre ( jo estic molt malament!!! , que si no haig entrenat gaire!!!!, etc.etc) Sabeu de que os parlo veritat?

En tot aixo ja son les 9:15 "chupinazo"a l'estil San Fermin i a corre , l'estrategia estava clara , com diuent els companys Calvarins "una cama davant de l'altra". Els primers 2 km's son de pujada , abans d'agafar el GR que ens portara a la font del Montsagre km 6 AV2 de cursa tots de pujada , per acavar al km7 dalt de la mola grossa primer cim del dia , vaig reservant a la pujada i trotant tot el demes, amb tot aixo arrivem a la segona pujada del dia . ja comença ha veures gent que ho passara malament i jo a la meva poc a poc pero sense parar , aki en aquesta pujada passo per lo menos a 10 o 12 persones , i vaig pensant que no s'ha de donar tot perque encara quede la pujada xunga del dia , arrivo al pilo despres de crestejar a caball entre els ports i Horta (unes vistes espectaculars) , tornem a vaixar per anar a buscar el pla de la Gilaberta , fent aquest descens sento gent animant (crident com a locos) , dedueixo que estant a la Punta de l'aigua i desde aki ja no els paro de sentir "OOOOEEEEOEOEOEEE venga campeons amuuuuunt ".
Passo el pla de la Gilaberta i cap avall fins al maset del lloa , per despres encarar la pujada a la punta de l'aigua , cada vegada sento mes fort els crits que no han parat en tota la cursa .
Be que puc dir de la pujada en qüestio, doncs que es molt dura pero amb els crits de Puça , Jb i companyia s'ha pujat casi sola , aixi que miro el rellotge i veig 3:05 , i començo a pensar que potser i nomes potser puc vaixar el temps de l'any passat , aixi que soooool keden 7 km ,incremento el ritme , encara que no passo a gaire gent passo el Joan gran i ara cap avall la merda corre , al final 4:07:30 despres de tot 12 min millor que l'any passat i amb la sensacio que haig anat guardant tota la cursa (nomes la sensacio ehhhh).
Molt content per tot despres dutxeta i cap a l'Ampolla a dinar i ha fer una mica de sargantana .

4 comentaris:

  1. paüls ? no me sone, no m sone...no he estat maí per allí...

    ResponElimina
  2. Paüls? No me sone, no me sone ... no he estat mai per allí ...

    ResponElimina
  3. Xavvv! Vam estar a punt de liar-la. Sort del mestre Pantani ... que va dopar-me de forma reiterada per poder portam al poble.

    ResponElimina
  4. Home Joan fes memoria historica i recorda una pujada a 4 grapes , segur que es la cursa de Paüls . jejejeje
    Albi dopar,dopar no ho crec , ara! falses esperançes si!!!!!!!! saps allo de que:" ja esta aki!!" , " ja nomes keden 3 km!!!!" i coses aixi si que ho crec.

    Ens parlem cracks.

    ResponElimina