dijous, 27 de gener del 2011

Setmana 4

Dll 24 de Gener : ZEROOOOOOOOOO!! un altre a la col.leció que vaig fent aquest ultims dies .

dm 25 de Gener : Avui trotem per la fata 1 h i gracies la cosa no va massa be .

dx 26 de Gener : Descans forçat per la jornada laboral i ja en van 2 aquesta setmana MALO , MALO

Dj 27 de Gener : SIIIIII!!! avui si que podem sortir a trotar a altes hores de la nit ( de les 23 endavant )! fem un run amb la motxila carregada hasta les dents , i bon ritme . total 45 min de troting.

Dv 28 de Gener : L'intencio era fer un run nocturn pero una vegada mes el tema laboral ens ocupa fins tard aixi que arribo a casa a les 22h havent de sopar . Massa tard per sortir a fer un run.

Dss 29 de Gener : despres del fisaco d'ahir aquest mati haig de fer algo , a les 10 cami i manta a donar la volta per Asco i tornar pel pla d'Ini a ritme suau i amb lastre total 1:50 sense forçar gens ni mica .

Dmg 30 de Gener : II cursa del Pastisset ( Benifallet , Cardo,Creu se Santos,Benifallet)

3 comentaris:

  1. Xavvv! Com va la vida noi? Fot temps que no coincidim per enlloc paio! A veure si d'aquí un parell de setmanes ens anem posant una miqueta al puesto i quedem pels Diumenges. Records crack!!!

    ResponElimina
  2. ROSICH: bones xavvv ara fa dies que no se res de tu, pel que vec les coses no van molt be. Pero anims que a mi tambe em van semblants, a fer el que espugui i a tira endavant. Anims company i km's

    ResponElimina
  3. Gracies companys!Tens tota la rao Albi pero ultimament surto a horaris de ratpenats,la gent que hem deu veure suposo que pemsara que estic una mica grillat,potser tenen rao.
    Ferran ja veig que tambe portes la mateixa segida que jo , ara toca no fallar que la marato esta aqui mateix.

    ResponElimina