diumenge, 20 de març del 2011

FINISHER UT les Fonts de Xerta

Bueno , despres de tot el sufriment, els entrenos a les tantes i totes les coses que comporta intentar preparar un repte d'aquestes caracteristiques "JA SOC FINISHER". Com podria explicar les sensacons viscudes?es molt dificil! hi ha ratos que penses que fas alli , quant sembla que tot va malament sempre troves algun amic que t'anima a continuar i al final la satisfaccio de que ho has aconseguit , estas a la meta d'un ultratrail i tot aixo ho he d'agrair a les meves supporters , gracies per aguantar totes les hores d'entreno , totes les curses i demes cafrades que faig , aquesta victoria tambe va dedicada a vosaltres , les reines de casa .


Be despres de tot aixo anem a entrar en materia :

La Noctuneta :el divendres plego de currar super puntual i marxo cap a Xerta , ja porto tota la logistica al cotxe preparada arrivo amb temps suficient per anar a buscar dorsal i preparar trastos .Estic mes tranquil de lo normal , amb tota la calma del mon repaso tot el que he de portar canvio les piles del frontal i cap al pavello , hi ha molta gent coneguda algunes salutacions i rapid cap al corralito , es nota cert nervisisme a la gent tothom amb ganes de començar l'aventura .
Les 9 en punt i donen el tret de sortida , la gent surt a maricon l'ultim que per variar no esta gaire llum meu , pero ja segeixo tranquil com si fosa un gat vell dels ultres , se que la cursa es mol llarga i que avui no serveix de res gastar forçes que despres e poden fer falta . La cursa no te massa historia casi tot per pista amb alguna sendeta per fer-ho mes atractiu , avançent a ritme suau pero segur anar passant els km fins Aldover , alli ens esperent amb banda de musica inclosa i molta gent animant paro m'avituallo tranqilament per despres tornar arrancar direccio a Xerta despres de 2:40 ja s'ha acavat la primera batalla pero la guerra escara no esta guanyada .

El Trail de les Fonts : Aquesta era l'etapa reina amb 55 km i 3000m d+ la cursa comença a les 6 del mati despres de dormir 4 h . Jo tinc la mateixa sensacio que la nit anterior de tranquilitat , el km 3 agafo al Carles de la UEC que no es trova massa be parlem una mica i veig que va molt malament aixi que decideixo anar amb ell per no dexar-lo sol , i fins  de Paüls(km10) anem junts camiant , cada vegada que volem trotar ell ha de parar i jo tambe , a partir d'alli hem diu que jo tiri que ell no sap que fara ,despres de repetir-ho 3 o quatre vegades al final tiro endavant (ell ha plegat al seguent avituallament) quant ja pujavem cap al montsagre una pujada que ja la conec per la cursa de Paüls , d'alli pujavent cap al coll de la gilaberta , per despres baixar per la senda cap a l'ermita de sant Roc (Km 24) paro i m'avituallo sense cap pressa menjo , m'hidrato i a continuar ara be la pujada mes forta del dia cap al coll de l'avenc , pujo a ritme sense forçar en exces al arrivar a dalt uns tovogans anumt i avall hem trauen de ritme pero hem recupero , despres una llarga baixada cap a Alfara amb molta pedra suelta i hem comença a fer malt la planta del peu esquerra aixo fa que no pugui trotar la baixada com volia , arribo a Alfara (km 35) i torno avituallam força i a tornai que encara falten 20 km fins a meta , la pujada fins al coll d'alfara la faig be pero a les baixades pateixo de la sobrecarrega que fa 2 setmanes que tinc al genoll esquerra aixi que toca apretar les dents , pujo hasta la coscollosa amb bon ritmet , ara nomes keden 12 km tots de baixada , pero com que no puc trotar es fant una mica llargs , primer baixem hasta la font nova (km 46) i torno a parar per avituallam i d'aki hasta Xerta intentant trotar pero anant mes rato camiant que rotant , al final i despres de 11:10 h finalitzo l'etapa reina ara toca descansar que dema hi ha la traca final .

Cursa de les Fonts:Es diumenge pel mati i avui es nota que hi ha cursa molta mes gent que els dos dies anteriors i moltes mes cares conegudes salutacions amb els amics i de cap a la sortida , tinc les potes com a taules i no funcionen ni en piles pero despres de 2 km començen a funcionar hem trovo be pero aki es on la cago faig la primera pujada del dia massa valent i despres me arrastrat hasta la Coscollosa darrera la Leo i la Isa unes companyes de la UEC que ja no ens hem separat , despres de tota la pujada podria haver passat a la baixada pero he considerat que no valia la pena ja que la Leo m'ha ajudat a les pujades jo tenia l'obligacio moral de no deixarla , aixi que amb elles dos he fet casi que tota la cursa i hem entrat a meta junts amb un altre company , el Carlos de Xixona amb un temps de 5:34 h mes malament de lo esperat pero mooooooooooooolt content perque ja som "FINISHERS"

No voldria acavar sense agrair a tota la gent que ha fet possible que tot hagui funcionat perfectament , tots desde el primer fins a l'ultim GRACIES  per deixarnos gaudir de 3 dies de cursa per les vostres contrades .

5 comentaris:

  1. Moltes Felicitats Xavvv. Ho has aconseguit. Ets finisher. La meva admiració. Salut, amic

    ResponElimina
  2. l'anònim d'abans sóc, jo, Joaquim. altre cop : FELICITATS

    ResponElimina
  3. Xavi moltes felicitats crack , es molt de admira la teva força de voluntad, cuidat i a recuperat . Salut i kms .

    ResponElimina
  4. Enhorabona Xavvv! Una més i de les de Champions. Encara flipo de com pots ser tant valent per posar-te davant d'aquestes "cafrades". De totes formes ... no paros noi ... un referent per mostrar que qui vol pot ... sempre cal tenir-lo! Una abraçada!!!

    ResponElimina
  5. Gracies a tu joaquim , ja m'ha comentat Xavi que no has anat prou be , ens veiem a la Pobla , a veure si kedem un dmg per comparir km's per benissanet o per aki a dalt .

    Ferran moltes gracies crakc a veure si coincedim algun cap de setmana per compatir km's

    Colibri ja saps que soc molt cavut i quant s'em fica una cosa entre cella i cella no paro hasta conseguir-ho, i com molt be dius qui vol pot nomes cal proposar-s'ho,ens veiem crakc.

    ResponElimina