dimarts, 1 de novembre del 2011

Setmana 44

Posem an marxa el barreiros per començar una nova temporada despres de 2 setmanes de desconexió total del tema run .Ara toca arrancar poc a poc . La primera cursa que tenim a la chistera si pot ser , el tema inscripció es complicat , sera el GR10Xtrem amb la unica intenció de fer km's pel monte i res mes.

Dm 1 de novembre : Run matinal amb 20 min a V0 i despres 8 canvis de ritme de 200m rec 200m i per finalitzar 10 min a V0.Quant dic canvis de ritme vol dir anar una mica mes ràpid . en cap moment baixem de 5 min/km que la maquinaria es diesel , no gasolina.

La veritat es que aquesta setmana ha estat molt dolenta , unes molesties a l'esquena no m'ha deixat començar a entrenar mes o menys be.Fins avui dss.

Dss 5 de novembre : 12 hores de Btt amb una ruteta de uns 47 km que hem fet amb unes 3:30 jo amb ganes d'acavar ja que feia la tira que no treia la Btt amb cara i ulls . Bona ruta amb molt bona companyia .

2 comentaris:

  1. No home no! Tu ja tens motor híbrid ... S'adapta, compleix i per a postres culmina! Sort per la propera temporada Xavvv!!!

    ResponElimina
  2. Gracies igualment!!! Espero poder compartir algun rodatge junts , a ritme troton.
    Ja veig que el tema besso el portes millor. anims que ja estas al final del tunel.

    ResponElimina