dilluns, 14 de juny del 2010

Irontrail illes medes

Be!! ja esta a la saca el meu primer Irontaril ( que no te res a veure amb 1 Ironman ) el format era 1800 de natacio amb 500 m corrent per l'arena 250+250 per entrar i sortir de l'aigua , despres una cursa de muntanya de 12,5 km i per finalitzar 15 km amb la BTT .

L'aventura comença el dss despres de dinar carretera i cap a l'estartit hi falta gent.Pel cami trucada al mestre Camil per veure si el dmg podiem anar a dinar junts , despres de confirmar que si ens veuriem nomes ens keden 3,30 h de viatge (eso es naaaaaaaaaa) . a les 9 de la nit arrivem a l'hotel , i ens donen de sopar , despres anem a fer un vol per alli per mengar-nos un gelat (dieta esportiste,jejeje) i a les 12 i pico cap al llit que dema hi ha matines .

A les 6:30 toca el despertador i amunt a esmorzar una barreta i preparar trastos , a les 7:30 ja tinc el cotxe a boxes (com que hi ha 3 sortides diferents no hi ha boxes propiament dit , el nostre cotxe ens fa de boxes) ,recullo dorsal i cap al cotxe a prepara la natació (es el que mes por hem fa ) menjo una altra barreta i m'hidrato tot el que puc.Me calço el neopre , fan una mica de breafing i en 10 min sortida , començo tranqil savent que 1800 m son llargs per a mi , avui i que no serveixi de precedent m'oriento bastant be i no faig massa esses arrivo a la meitat del circuit i veig que per darrera hi ha gent!! no vaig l'ultim!!! quina cosa mes rara , aixo m'anima i encaro la tornada amb el sol de cara i no veig una merda , pero segeixo l'estel.la de la gent i miro les linies del terra que es veuen i em serveixen de guia,(es la primera vegada que tinc la sensacio que avanço a cada braçada)al final 39.44 per fer tot el recorregut , molt millor del que podia pensar posicio 100 de 123 no esta gens malament.

Despres un petit descans canvi de atuendos i cap a la cursa de muntanya , començen a les 10 en punt , sortim per dins del poble per començar pujant 236 escales (m'han dit ) i enfilem amunt sense parar per passar la primera punta del dia , despres un descens i a planejar hasta el km 7 que començen les cales , passem 3 o 4 cales vaig perdre el conte amb unes baixades tecniques i pujades fortetes , al final acavo amb 1:50 pitjor del que pensava(l'esperat era sobre 1:30 ) pero despres de veure que l'Agusti Roc havie fet 1:07 crec que no esta tant malament la posicio final 150 de 184 tampoc esta tant malament no!!!!!!!

Vaig acavar i pensava que a la bike patiria lo que no esta escrit pero tot i no tenir descans perque a les 12 donaven la sortida de la bike i jo vaig arrivar a falta de 10 min , temps just de montar la Btt posam les sabates i anar a la linia de sortida , hem vaig trovar millor de lo esperat .
La bike comença amb un tram de 2 km neutralitzats per la carretera per anar a buscar un cami de pujada amb una senda que se fot un embus de mil dimonis , la gent es para a caminar per una pujadeta de no res i t'arrastra a fer-ho tu tambe perque era estreta i no es podia passar , despres de passar la senda amb el cabreo de no poder abançar foto un palo en pujada que deixo clavats a 5 o 6 bikers , despres un circuit molt guapo amb continues pujades i baixades una mica tecniques pero res de l'altre mon tret de la ultima baixada que permetia anar a tope pero les forçes ja no estaven com al principi i descideixo anar baixant tranquil i conservant que no volia caure i fem mal , al final 1:12:05 an la posicio 80 de 101 .

Al arrivar de la bike tenia al mestre Camil amb Family esperant a l'arrivada, GRACIES company per venir , despres com no podia ser menys una pealleta amb companyia dells .

Al final posicio 54 de 81 que han realitzat les tres proves amb un temps de 3.42.06 molt content.

Tambe vulll donar les GRACIES al senyor ñoño perque sense ell tot hages estat una mica mes dificil (ara ja pots nadar que esta ensenyat company) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada