dijous, 30 de desembre del 2010

Setmana 52

Be haig estat uns dies amb l'ADSL espatllada i no he pogut actualitzar el blog , primer que tot vull felicitar a tothom que hem segeix els nadals i desitjar una bona entrada d'any , espero que l'any que be us porti tots els reptes que us plantegeu , tant a nivell esportiu com a nivell emocional , si mes no intentarem fer-ho el millor possible i el mes important gaudir molt del que fem.

Dll 27 Desembre : avui despres del cap de setmana carregadet de run vaig al gym a fer una sessio de tonificació general .

Dm 28 Desembre : Avui toca series curtes aixi que 30 min de calentament per despres fer 20 30/30 i per acavar 10 min de tornada a la calma .

Dx 29 Desembre : tot i no ser el planing al final descanso .

Dj 30 Desembre :avui havia de fer series llarges pero com que tinc intenció dema pel mati de sortir amb la Btt i per la tarde la Sant silvestre lleidatana he passat l'entreno d'avui pel Dss aixi que torno a descansar .

Dv 31 Desembre : Avui ultim dia de l'any haig cumplit amb l'entreno , al mati surto amb els companys amb la Btt per fer una volteta de 33 km pel terme de Flix . Per la tarde la SS Lleidatana ens ha servit per fer millor marca personal en 10000 aixi que 46:40 tot hi anar finiquitat els ultims km's , en general ha anat força be pel que fa a l'expedició Flixanca , el mes dolent joooooooooo. jejejeje

Dss 1 Gener : Avui haviem de havia de fer series llarges pero al final hem fa mandra sortir i descanso d'activitat fisica .

Dmg 2 Gener : Per acavar la setmana fem un run amb companyia del mestre Camil i Ferran  per les nostres contrades a ritme suau per cobrir 19 km amb un temps de 1:50 sense mes salsa . Per la tarde anem a veure com corren les bales de la milla un exersici massa explosiu per a mi aixi que avui mirem els toros desde la barrera .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada