dijous, 24 de febrer del 2011

Setmana 8

Dll 21 de Febrer: Avui despres de la setmana pasada marcada pels zeros intento comançar la setmana trotant , aixo si pel poligon a les tantes , com sempre per fer poca cosa pero millor que res . Total 40 min treballant una mica la potencia.

Dm 22 de Febrer: Despres d'arribar a casa a les 22 h ja no hi ha ganes ni temps material per a sortir a rodar , ja saveu que just acavar de sopar sortir a rodar no es massa bona idea.

Dx 23 de Febrer : Avui i per celebrar el meu cumple me marco un run nocturn , per baixar de la Fata hasta casa passant per Ascò , molt bon run i amb ganes de fer-lo despres dels ultims zeros que estic fent . Total 21 km en 2 horetes justetes , sense forçar en cap moment pero acumulant km per al cap de setmana .

Dj 24 de Febrer: Zero patatero

Dv 25 de Febrer: despres de no tenir noticies de poder anar a Miravet una trucada a Ferran que hem fa el favor de inscriurem a Cambrils. Activitat fisica restringuida tinc molta feina i poc temps.

Dss 26 de Febrer: Calçotada a Vingalis i tot el dia dedicat a la Family.

Dmg 27 de Febrer : Mitja marato de Cambrils , surto amb la motxila i uns 4 kg de lastre per fer els 21km tot i voler anar mes tranquil al final forçem la primera part acompanyant a Ferran que va sobrat de la vida , despres de passar els 10 km(per devall de 50 min) ell marxa i jo segeixo al mateix ritme savent que al final o pagaria , (no treballo gens el tema ritme i aixo es nota) , al final 1:47 que no esta tant malament ja que volia fer 1:50 pero es lo que hi ha .

3 comentaris:

  1. Felicitats, bona celebració. Acumula km a tope que en tres setmanes tens el repte esperant-te.
    Alex

    ResponElimina
  2. Felicitats, amic Xavi. Ens veïem diumenge. Fins llavors. Salut. Joaquim

    ResponElimina
  3. Gracies Trepa , La mencio del dll bona eh!!!

    Company joaquim gracies pero crec que el dmg no ens veurem , m'he adormit a fer el pagament i no ser si podre venir . Potser faig cap a Cambrils.

    ResponElimina