diumenge, 18 de desembre del 2011

Pujada a la seu Vella

Avui i despres de 2 mesos ens posem un dorsal al pit per correr una cursa que ja fa 3 anys que correm . Aquest any hi vaig per acompanyar a la Vane que tambe corre i la Norma s'uneix al grup aixi que a les 11:30 domen el tret de sortida i jo tenia clar el que havia de fer , avui toca ajudar a les noies a disfrutar de la cursa i portar-les en menys d'1 h  a la plaça de la sardana , dit i fet . Amb una molt d'esforç ho han aconseguit , elles no s'ho creien pero , son elles les que ho han fet (ENHORABONA) , jo nomes els he guiat en aquest cami . al final 57:22 per fer els 10 km .
Una bona marca tenin en compte la temuda pujada del carrer cavallers, pel que fa a mi , jo he disfrutat veien les cares de satisfacció de l'arribada i l'al.legria de les dos. MISIÓ COMPLERTA , crec que anant a la meva no hagues pogut baixar gaire el meu temps , pero no canvio la sensació que et queda al ajudar a algu a aconseguir alguna cosa que creuen que esta molt lluny.Com diu algu imposible is NOTHING
FELICITATS A LES DOS.

2 comentaris:

  1. Enhorabona també per tu Xavvv! Ser gragari de les dos pubilles és una tasca molt i molt agraida. Un orgull poder trobar-nos de nou per aquella plaça després de fa un parell d'anys. Una abraçada i prepara dies per entrenaments nadalencs.

    ResponElimina
  2. Gracies company! Pero l'orgull es meu de poder tenir gent sana pel meu voltant i si a mes els puc ajudar millor que millor.
    Ja saps que nomes cal dir-ho que els dies ja els tinc preparats.

    ResponElimina