diumenge, 29 de gener del 2012

III Cursa del Pastisset

Avui toca cursa i de les bones , una de les dures del circuit , amb les inscripcions tancades  desde el dm o dx . Aixi que de bon mati cap a Benifallet hi falta gent, pero abans passem per Benissanet que hem quedat amb Tomas , Gines i Joaquim per anar junts cap a baix .Un cop de cotxe i en un tres i no res ens plantem alli.

Hi ha molta gent moltes cares conegudes unes salutacions amb molta gent i a buscar dorsal per despres marxar cap al cotxe a preparar trastos .Fa fred aixi que tapat hasta les dents fem cap a la linia de sortida . Nervis d'algun que altre corredor perque la cosa esta apunt de començar .

Començem a trotar suau hasta que al començament d'una senda hi ha un gran embus , passem i ens fiquem de cap pel barranc , lloc per on val mes anar amb compte , ja que hi ha molta pedra i es molt fàcil troçarse el peu , cosa que li ha passat ha un company , jo hem paro li dic si li fa falta res (Vaig amb la motxila per Ut amb casi tot el material ) hem diu que no tornem ha la cursa , despres una enganxada amb unes herbes hem deixa sense dorsal (tornem enrere per hagafar-lo) , i anum hi falta gent .

La cursa no ha tigut cap mes historia pero avui ens hem trovat cansats i amb les cames carregades cosa que fa empitjorar el temps de l'any passat enuns 17 min pero el mes important es sumar km per al UT de Xerta . Total 4:20 min per cobrir els 26 km i 1450m de desnivell + acavant amb bones sensacions pero cansats .

2 comentaris:

  1. Enhorabona crack! Una altra més a la saca i a continuar ... Això del paddel et va deixar carregadot amb ganes. Mira que tancat dins una gàbia. Tuque ets un paio que necessites kms i kms sense veure l'horitzó a l'infinit, ja ja ja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho veus Albi , anem provant coses , pero el mes bo es que venia de pujar a la Fata amb la CR1 . jejeje

      Elimina