dimecres, 4 de gener del 2012

Setmana 1

Dmg 8 de Gener : Com ja havia dit avui hem quedat Camil i jo per pujar a la Punta de l'Home trotinyant , sortim per la bassa directe per encarar la senda dels montredons per despres baixar cap al cami de les valls , alli creuem els caminants que ens miren una mica espantats , saludem alguna cara coneguda , i nosaltres tirem amunt .Agafem una drecera per retallar una mica ja que Camil te una mica de pressa , aixi que amb tres i no res ens plantem dalt de tot per despres baixar rapidet directes cap a Flix sense parar . Al final 15,5 km que els cobrim amb 2:20 min. Com sempre dic un bon run amb molt bona companyia a veure quant el podem repetir.

Dss 7 de Gener : Avui hem quedat per tornar a jugar al pàdel amb  l'intenció de sotir a la tarde a rodar i fer uns exercicis de força , pero a les primeres de canvi noto una molestia al gluti aixi que ho deixem amb 3 h de pàdel domingero amb Gerard , Aleix , el cunyao i jo .

El Dmg aprofitant que el C.Exc.Flix fa la tradicional pujada a peu a la punta de l'home nosaltres la podriem fer trotant , qui vulgui venir a les 9:30 a correus per marxar xixo xano (el ritme sera de verano azul) la previsió es fer-ho en unes 4 h


Dv 6 de Gener : Descans per poder jugar amb
els reis.

Dj 5 de Gener : 1 h de run AV0 , pero no segeixo el pla al peu de la lletra , aixi que vaig fins les cigonyes AV0 pero tornant hem grillo una mica i intento apretar per saver com estic , (estic fatal) acavo al pont demanan l'hora.Total  54 min  28:30min   d'anar  25:30min de tornar.

Dx 4 de Gener : Avui tenim 1:30 h de bike pero l'horari ens apreta i es fa de nit aixi que rodillo al canto , ens marquem 20 min suaus , 1 h forçant acabant amb 2 min a tope , i despres 10 min suaus per relaxar

Dm 3 de Gener: Avui comencem amb al pla especific per preparar la Ehunmilak però primer al mig dia ens passem el cunyao ,Aleix , Sarai i jo a jugar a Pàdel . Jugar el que es diu jugar poc ara riure moooolt .
Ja per la tarde ens marquem 45 min de run AV0 , demà mes.

Dll 2 de Gener : Les tasques caseres ens ocupen tot el temps i ens marquem un zero com una catedral demà comencem a treballar de cara al repte d'enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada