dissabte, 18 de febrer de 2012

Cursa de "Lo Fare" de Ginestar .

Que es pot dir d'aquesta cursa , que es bonica , corredora i que te una posada en escena impresionant .Ho dic perque es la ùnica cursa que abans de sortir el Fare ens fa un discurs tot i que haig de dir que enguany amb això de la crisis no portava la cerveseta de rigor, però anem al gra.
Marxem cap a Ginestar per arrivar amb 1 h d'antelació com sempre , temps que passaq volant , saludant i preparant els trastos , avui fa un fred que pele pero son 4 Flixancos que ens trovem , Trepa , Mico , Josep Mª i jo fem la xerradeta de rigor i saludem als extremeros de Benissanet , al Puça i la Tere i alguna que altra cara coneguda .
Per variar anem amb la motxila carregada amb 5 kg de lastre , avui i que no es prengo de costum calentem una mica i tots de cop al corralito , discurs del Fare i a correr , l'estrategia esta clara acavar sencer , no forçar en exces i anar fent , la pujada no es molt tècnica pero puja casi tot el desnivell a la primera meitat de cursa , jo vaig fent el recorregut es guapissim amb unes vistes de la Ribera molt xules . Despres de pujar i crestejar una mica arriva la baixada i jo hem deixo caure i vaig força be , ja baix a un avituallament hem trovo a Tomas company que sempre m'espera ,per acavar junts. Ara els dos junts anirem fins al final per acavar amb un temps de 3:09 min que es el mateix que el de l'any passsat , per fer els 22km de que constava la cursa . Felicitats a tota l'organització i tota la gent que ha fet que passesim un bon mati de diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada