dilluns, 1 de març del 2010

Conte enrere

Comença el conte enrere pel primer repte de la temprada , que encara que no sigui l'objectiu crec que no es pot subestimar mai de la vida una marato i amb el meu cas menos ja que es la primera(espero que no sigui la ultima) i com diu la llei de murfi tot el que pot sortir malament surt pitjor i aquesta setmana sera una mica fotuda per poder entrenar per aixo avui hem aprofitat per fer un rodatge de 50 min i unes rectes , que potser sera tot l'entreno que podrem fer ,encara que ara ja esta tot fet o tot lo que esta fet mes ben dit.

Intentare actualitzar el blog abans de la marato pero com ja e dit sera una mica complicat.

2 comentaris:

  1. Bueno Xavvv! Això ja ho tens a tiro. La feina és feta i el dorsal t'espera en algun racó de BCN. Caldria fer memòria històrica per recordar aquells indicis on posaves les primeres gambades de Run per les diferentes curses que participaves. Un personatge que s'agafa a l'esport i al patiment com aquell que queda cautivat per un embruixador. Esportista treballador, lluitador, tossut i constant. Tenint molt present d'on venim i qui som. Sense al.lucinacions i amb els peus a terra. La millora està feta i ara toca anar al ball. Diumenge et sumergirás dins el caliu de maratonians, on sirás un més. El primer objectiu el tens a la butxaca. El segón, pràcticament és un fet consumat. Xalarás com un nen. I el tercer és poder ser Finisher. Una fita molt propera, ja que diumenge posaràs les cames i la resta el sentiment ... I això, tú que ets home tertulia fàcil i sincera; saps que ho és tot!!! Sort i endavant Xavvv!!!

    ResponElimina
  2. Gracies company espero esta a l'altura de l'escrit que m'has dedicat.
    Que dic ara!!!estic boig!!jo no hi podre arrivar mai a l'altura del poeta de Valletes , ni corrent ni escrivint jejejeje
    Ja saps que ho intentarem amb totes les forçes i espero no kedarme a les portes.

    ResponElimina