diumenge, 28 de març del 2010

Doble sessio

Avui com sempre havia de fer alguna cafrada de les meves , aixi que a les 7 en punt ja estava damunt la CR1 de cara a la Pobla , un recorregut de 30 km mes o menys que l'haig cobert amb 1:40 min aixi que abans de les 9 ja estava la Pobla saludant a un munt de gent coneguda deixo la bike a casa d'un senyor molt amable que m'ha obert el garatje i hem diu :"la porta esta oberta pots entrar i fer el que et semble " , com s'on d'hospitalaris la gent dels pobles .

Be alli ens trovem l'expedicio Flixanca Camil , Robert i Franc aquest ultim com a public , unes molesties a l'esquena no l'han deixat participar , espero que et milloris company . L'intencio era fer la marxa curta pero al final me tiro de la moto i faig la llarga , la cursa sense cap historia, al principi una comoditat anormal a ritme altet , pero ja me temia que al final ho pagaria i aixi ha estat , de totes maneres millor de lo esperat al final 2:27 per fer els 21 km .

2 comentaris:

  1. Olé! Tú amb la teva linea Xavvv ... Aquesta vegada amb la CR1, ja vec que estàs motivat. La cursa del Llop t'espera i evidentment no perds el temps!!!

    ResponElimina
  2. Esta aki mateix i jo anar fent zeros , MECAGOOOOONN!!!!!

    ResponElimina