dilluns, 7 de juny del 2010

I cursa Cami de Sirga

Be ahir vam fer cap a Mora d'Ebre on els companys de la Picossa ens van prepara com un duatlo , 3+20+3 aproximadament .La cursa ha donat per a molt , un circuit molt mes dur del que jo m'esperava i una mala gestio de cursa , m'han passat factura,pero al final Finisher amb 3:20 i en ultima posicio , pero es lo que hi ha .

La cursa comença a les 9 amb un ambient familiar donat que nomes erem 10 valents i 1 valenta ,sortim per dins de Mora a buscar l'hospital i cap a dins amb la bike , sense apretar massa que encara queda molt, als 3,5 km aprox. fem la transicio i comença el run , costa anumt una bona estona per despres baixar hasta l'estacio de Garcia i tirar cap al pas de l'Ase pel cami de sirga , alli comença un llarg , Moooooolt llarg ascens que ens fa pujar i baixar varies puntes de la zona.(jo no savia que hi havia tantes puntes per pujar a la comarca) , Joer si va costar , una malagestio degut a la desconeixensa va fer que a l'ultim ascens la ment diges prou i el cuerpo tambe , a partir d'alli vaig anar com un cuc arrastrant-me hasta meta , al descens hen va passar la Mar que ja tenia clar que me faria la pell i despres d'aixo ja no vaig lluitar gens i anar fent sense cap pressa ni una fins a meta .

Haig de dir que l'al.lergia cutania que tenia a les cames de tocar les mates i herves no va agudar gens , l'ultim avituallament l'aigua la faig fer servir per rentar-me les cames que les portava xunges,xunges .
Al final un mati distret amb bon ambient i bona companyia , d'aqui tambe vull felicitar als calvarins perque van fer una molt bona cursa , tots plegats . L'any que be si podem hi tornarem ara toca preparar l'irontrail de les illes medes pel cap de setmana que be(AI, si patirem ).

1 comentari:

  1. Xavvv! L'últim és el que està a casa. Treure les potes de passeig mereixen un respecte independentment de posicions i registres. Ja vec que tú no pares! Jo en canvi, tinc el negoci aparcat. Ja saps que tot a l'hora no puc fer-ho i ara toca estar per una altra batalla. De totes formes trobo a faltar aquells Run's nocturns pel poligon amb tots vosaltres amb aquelles freds de collons. Au pues, esperant que les coses retornin al seu lloc ... i poder compartir kms i petant la xerrada enyorada!!!

    ResponElimina