dilluns, 11 d’octubre del 2010

Tivissa es molt Tivissa

Tal i com diu el titol aquest any els extremeros s'ho an currat i molt , unes sendes perfectament netes , un marcatge perfecte i uns avituallaments encara millors .
La cursa 2010 es recordara com la mes dura fins ara amb 22,5 km segons el garmin i  1304m  D+ tot un repte pels 231 valents que ha finalitzat , entre ells molts companys de fatigues , que durant tot l'any ens anem veient per totes les curses , felicitats a tots ells tambe.Pero anem al gra:
Surto de casa direccio a Tivissa a les 8 del mati i amb 20 min ja estic al puesto , es la ventatge de correr prop de casa saludo alguna cara coneguda , companys de Benissanet,de Mora i com no de Tivissa ( haig posat falta als germans Gonzalez Pentinat per la no participacio) .Tinc una mica de dubtes de la roba que posam pero al final surto amb maniga curta i el chuvasquero gentilisa de Ñoño .A les 9:15 donen el tret de sortida i nomes començar veig que avui el cuerpo no esta be i m'agafen uns flatos que m'acompanyaran tota la cursa durant les baixades , el terreny esta una mica complicat per la pluja de la nit abans aixi que descidim que avui el mes important es arriva sencers a meta , aixi ho faig i amb bastanta calma anem tirant i començem la primera pujada del dia sense forçar gens que la cursa es molt llarga i despres pot passar factura , unes vistes impressiomants i com que la cursa me l'he pres com un rodatge m'he permes el luxe de parar per contemplar les vistes impressionats de la ribera i de tot el delta .
Com ja savem tots "tot el que puja baixa " aixi que cap avall i falta gent pero amb molta precaucio perque el terreny estava bastant malament , les pedres no les podies ni tocar , i per tivissa aixo es el que sobre , un descens i tornem cap amunt per tornar a baixar , aquest any han canviat tot el circuit i vaig una mica perdut(aixo es un altre punt a favor de guardar , no saps el que t'espera) per despres endinsar-nos per una senda (per mi la mes perillosa del dia ) i tornem a extremar les precaucions ,no ens podem fer mal , per finalment arrivar a peus de la serra de la creu ara be la pujada bona , una pujada mes curta que els altres anys pero bastant mes dura , i una vegada a dalt a crestejar amb un vent gelat de collons( sort que porto el "chubasquero" ) Joan poc a poc ens van coneixent ! Ara ja s'en riuen quant passo i llegeixen "sempre patint".No hen noto malament aixi que apretem una mica perque el vent ha eixugat les pedres i no rellisca massa , passo la roca forada amb 2:40 una  mica millor que l'any passat pero aquest any encara falta molt per acavar , en aquest punt agafo a Gines un cosi del de "la Caixa" i ja anirem els dos junts casi hasta el final .Baixem un altre cop per despres encara la que serie l'ultima pujada forta del dia estem al km 17 de cursa i les forçes ja començen ha estar tocades pero s'ha d'acavar , aqui ens esperen uns tovogans que m'han tert de ritme ara pujo ara baixo , i els voluntaris dient nomes queden 4 kmra  tots de baixada! pero coi aquestos de Tivissa deuent pujar al reves per veure-ho  baixada perque de tot baixada res de res .
En aquest punt es on he disfrutat mes l'ultima baixada tecnica del dia i ja sense por de relliscar , enxufo la cinquena cara avall (ja se sap cara avall la merda corre) i començo a passar gent mig cadavers mig poricossos , al final 4:18 una mica pitjor de lo esperat ja que conatava fer-ho amb 4 horetes i posicio 188 de 231  contents i una mes a la saca .

5 comentaris:

  1. Xaik ets una maquina de sofrir! Una mes a la saca!

    Vas el finde que ve a la Trencatorrompers a Villalba?

    ResponElimina
  2. sort d tu k passejes lo nom dels semprepatint per tot arreu ! ben fet !

    ResponElimina
  3. Pau no podre venir , ja que vaig a la mitja de Mollerussa.

    Joan ja saps que pel monte hi ha molta gent que el coneix.I per alguna ciutat tambe , jejeje!I per mes llocs que ho aniran coneixent company , perque aquest nom fa honor al que fem moltes vegades n'hi ha que disfruten al bar i uns altres disfrutem patint per aquestos andurials .

    ResponElimina
  4. Uf Xavvv! Practicament estic cansat de llegir la crònica. Segurament dur a collons! Com diu Pau una més a la saca. Finalment no he parlar amb Cànovas. He fet una mica a la meva i demà ho pagarem ... Salut i per moltes més!!!

    ResponElimina
  5. Ginesgon, la fruta del campeón!16 d’octubre del 2010, a les 19:08

    Xavvv!
    Fenomeno! Ets un crack!
    A tu...tanto monta, monta tanto! Ets un camaleó!
    Naltros no hi vam ser. Sabiem la duresa de la cursa. Al novembre anem a la Behobia i aprofitem el cap de setmana per fer alguna tiradeta llarga...
    Tu,continua així...ànims!!!!

    ResponElimina